close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 февруари 2017 г

horoskop 14

Овен 

Излъчвайки увереност, знания и опит много хора ще повярват във вас и няма да сгрешат. Временният застой в делата ви е на път да остане в миналото. За успехите ви са нужни воля и последователни действия, за да прекрачите бариерите, които често сами издигате. Допълнителни средства ще ви помогнат да решите битов проблем.

Телец 

Съсредоточете се максимално в задълженията си, за да останете доволни от себе си вечерта. Не подценявайте ценните идеи, които ви дават ваши близки, защото ще се окаже, че може да пропуснете нещо решаващо. Вълнуваща среща ще ви разтовари от умората и направи щастливи.

Близнаци 

Добре обмислените ви ходове ще ви донесат желаните резултати. Не се вслушвайте много в съветите на хора, които нямат пряко отношение към работата ви. Проверявайте информацията, с която се налага да работите. Интуицията ви е силна и е най-довереният ви и точен съветник.

Рак

Доста работа ви предстои през този ден, затова разпределете ангажиментите си и не губете времето си с маловажни неща. Не е изключено да ви се наложи да работите върху неща извън компетенцията ви, но бързо ще успеете да влезете в час. Обърнете повече внимание на личните си отношения, не допускайте те да се влошават заради работата ви .

Лъв

Днес се предпазвайте от развиване на ентусиазъм, който може да ви подтиква към осъществяването на необмислени начинания в професионалната сфера. Избягвайте импулсивността, защото едва ли ще има положителен ефект върху финансовото ви състояние.

Дева 

Денят ви ще бъде успешен и на работното място и в личен план. Възможност за добри парични постъпления. За да разширите възможностите си за професионална реализация, повишете квалификацията.

Везни 

Ще ви се иска да се измъкнете, да избягате от задълженията си. Но пък ще бъдете много находчиви и ще намерите начин да се справите с всяко положение по най-добрия начин.

Скорпион 

Денят ще ви срещне с препятствия, чието преодоляване ще ви отнеме време и нерви. Не унивайте. Силни сте и ще се справите. Ще се занимавате и с организационна дейност и ще ви се наложи спешно да вземате решения. От правилността им впоследствие ще зависи и професионалната ви реализация.

Стрелец 

Радвате се на добро настроение днес, което ще ви помогне да се чувствате добре независимо къде се намирате и с какво решите да се занимавате. Имайте предвид че е възможно нещо неочаквано да попречи на част от плановете ви да се осъществят. Това обаче съвсем не бива да ви притеснява, просто ще е добре ако изчакате по-благоприятен момент за действие.

Козирог

Ще дадете преднина на самостоятелните си изяви и с право, те ще повишат доходите ви днес. Наравно с тях ще расте и авторитета ви. Ще останете верни на себе си и по-малко ще се поддавате на чужди внушения, със свой стил и методи ще извеждате делата си до успешен края.

Водолей 

Водолеите имат пред се­бе си до­бър ден, из­пъл­нен с мно­го оп­ти­ми­зъм. Някои от вас са си из­вою­ва­ли слу­жеб­но място, ка­то ра­бо­та­та ви в тан­дем с ед­на же­на ще да­де нео­чак­ва­но доб­ри ре­зул­та­ти. Объ­рне­те по­ве­че вни­ма­ние на сре­щи и раз­го­во­ри с ко­ле­ги и прия­те­ли. Тяхна­та на­ход­чи­вост мо­же да се ока­же по­лез­на и за вас.

Риби

Съобразявайте се с обстановката около себе си и не се колебайте да изчакате, ако това се налага. Общуването с хора от вашата професионална сфера ще ви бъде полезно. Съветите им ще ви помогнат да вземете правилното решение. Бъдете по-пестеливи, не правете излишни харчове.