close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 септември 2020 г.

Zodiac-horoskop

Овен

Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.

Телец

С изненадваща активност ще се включите днес в провеждане на мероприятие от професионален или обществен характер. Трудът ви няма да остане незабелязан, правите нещата със замах и с конкретни, добре обмислени действия. Подкрепата на някого ви мотивира за изява и в същото време ще чувствате липсата на близък човек.

Близнаци

Действията на всички от знака днес се отличават с решителност и ентусиазъм. Не губите излишно време в колебания и неуверени стъпки, а предпочитате да изненадате конкурентите си. Радвате се на компанията на харесвана личност, което още повече ви стимулира. Кратките пътувания, които част от вас предприемат ще ви бъдат от особена полза.

Рак

Във възможностите ви е да постигнете намеренията си днес, но не се притеснявайте, ако нещата около вас се объркат. Ще се мобилизирате и намерите пролука за себе си, още повече, че е възможно те да са във ваша полза. Както се казва, всяко зло за добро. Ще отвърнете на предизвикателствата дръзко и находчиво.

Лъв

Работата ви спори. Делови ангажименти ще са в центъра на вниманието ви. Успехът ви е гарантиран благодарение на пословичната ви далновидност. Не взимайте много присърце критиките на околните, още повече ако сте убедени в правотата си.

Дева

Успешното приключване на доста ангажираща задача, по която работите от доста време ви осигурява необходимите ви средства. Освен това вече имате нужното ви време за да се заемете със привлекателни и отдавна отлагани занимания. Щадете повече нервите си и избягвайте споровете днес. Вероятността да развалите отношенията си с близък човек не е никак малка.

Везни

Финансови и други интереси ще поставят някои от вас в условия да избирате между повече от една възможност. Няма да сте безразлични и към нечии нужди, очакванията към вас не свършват. Дайте си повече отдих и разнообразие в живота. Не се противете на онези, които с обич ще ви помогнат да се разтоварите от грижите ви.

Скорпион

Служебни ангажименти ще изострят вниманието ви върху поредния проблем, който ще го решите, но с известна доза неохота. Не сте незаменими, за това не налагайте присъствието си навсякъде. Дайте си почивка и ще се почувствате значително по-добре. Погрижете се за близките си, като не изтъквате заслугите си за това.

Стрелец

Педантично настроени сте днес и държите всичко, с което се захванете да бъде свършено както трябва. Влагате не малко енергия за да видите осъществени плановете си и ще останете доволни от резултата. Не се колебайте да сте решителни, в моментите, когато това се налага. Полезни контакти и материални придобивки.

Козирог

Днес ви очаква вълнуващо приключение, което ще завърши положително за вас. Преминавате през различни перипетии, докато накрая не постигнете своята цел, макар и на висока цена. Имате подкрепата на част от близките си, а това е достатъчно за вас, за да покажете на какво сте способни. Вечерта ще получите интересно предложение, което ще ви въодушеви.

Водолей

На работното място е възможно да се създаде обстановка на напрежение. Но вие ще намерите верния тон. Не се изолирайте, участвайте в ситуацията. С постоянния си партньор ще успеете да преодолеете съществуващи недоразумения и заедно ще планирате идващите дни. Ако сърцето ви е навън, не се възпирайте да споделите трепета си.

Риби

Ще запазите за себе си чувствата, които ви вълнуват и ще пристъпете към изпълнението на обща задача, подготвени и уверени в себе си. Приемате грешките на околните, но не се ангажирайте с отговорностите им. Добронамерените ви мисли и действия ще ви помогнат да постигате с лекота целите си.