close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 юли 2017 г.

horoskop-15

Овен

Денят е приятен за много представители на зодията. Гледайте оптимистично, правейки планове за бъдещето. Околните черпят от вашата положителна енергия. Денят е подходящ за пътувания.

Телец 

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще почувстват значително стабилизиране в материалната сфера. Опитайте се да разпределите ангажиментите си така, че да имате достатъчно време и за почивка и приятни занимания.

Близнаци 

Не се натоварвайте със задачи, които са непосилни за изпълнение. Опитайте се да отделите достатъчно време за семейството си, тъй като те ще имат благотворно влияние върху вас. Отнасяйте се по-пестеливо към наличните си средства.

Рак

Ако заниманията ви днес будят у вас напрежение и понижават настроението ви, не се колебайте да ги отложите. Добре е да сте спокойни и приветливи. Поставяте основите на бъдещи проекти, изискващи внимание и проникновеност. Семейна среща ще ви събере с роднини и близки приятели.

Лъв

Не се отказвайте от направено ви предложение, само защото ви звучи нестандартно. Всеки има нужда от разнообразие, затова се отдайте на авантюризъм и бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Не се притеснявайте за работата си, през следващата седмица ще имате много възможности да се изявите. В личен план ще трябва да правите повече компромиси.

Дева

През този ден ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното. Ще решите неотложен проблем и спокойно ще можете да си отдъхнете и да се отдадете на почивка и любими занимания.

Везни

Мисълта за професионалните ви задачи ще е доминираща и днес, въпреки желанието ви за почивка и промяна на обстановката. Отложете даден ангажимент. Не тръгвайте на път.

Скорпион

Тази събота избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Стрелец

Интимните ви копнения, като че ли най-сетне ще бъдат удовлетворени. Не прибързвайте, просто изчакайте най-подходящия момент и действайте. Успехът ви е сигурен, а и вие сте напълно убедени в него. Увереността ви е съвсем основателна.

Козирог

Опитайте се да се освободите от някои свои стари финансови дългове, преди да планирате по-сериозни инвестиции, независимо дали са от личен или професионален характер. Взимайте добре обмислени решения и ръководете внимателно делата си.

Водолей 

Днес бъдете отговорни по отношение на разходите си. Степенувайте по важност задачите си, за да не се преуморите. Ако сте запланували кардинални промени в дома си, поискайте помощ от ваши близки или приятели.

Риби

Притеснени сте от развитието на важен за вас въпрос, но паниката няма да ви помогне. Не пречете на събитията да следват логичния си ход. Отпуснете се, като се доверите и на късмета си. Начало на нова връзка, или задълбочаване настоящата ще ви накарат да се почувствате щастливи.