close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 август 2020 г.

horoskop 16

Овен 

Общувайте с хора, които вече са минали по вашия път. Това ще ви спести време и ще съберете повече мъдрост. Разочарованието ви от определено събитие ще отстъпи място на приятна изненада. Чистите ви намерения ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете. Нова любов.

Телец

За мнозина от вас деня може да се запомни с желана авантюра. Явно сте от хората, на които рядко им е скучно. Настроението ви е слънчево и действа на околните като източник на енергия. Вечерта поканете приятели за вечеря и ги изненадайте с нещо специално. Очертава се много приятен завършек на седмицата.

Близнаци

Днес представителите на знака са раздвоени между дейности, които еднакво ги привличат с големите си възможности. Едва ли ще е най-разумно да се наемете и с двете едновременно, тъй като това ще отнеме голяма част от времето ви, а резултатите не са сигурни. Не действайте прибързано, а се доверявайте повече на хората около себе си и тяхното мнение.

Рак

С творчески подход и повече въображение ще намерите път към някого, нещо или друга цел. Повлияни от резултатите, ще продължите, загърбвайки или преодолявайки временните препятствия. Ще се отпуснете и релаксирате с приятни занимания и общуване с любими същества. Поискана от вас среща ще ви запознае от близо с новости, от които се интересувате.

Лъв

Денят е удачен за всякакъв род дейности. Срещи с интересни хора ще ви донесат много удовлетворение и напълно ще оправдаят очакванията ви. Не взимайте присърце критиките на околните, но и не бъдете прекомерно уверени в правотата си. Възможно е да бъдете обградени с ласкатели, които се стремят да спечелят доверието ви.

Дева

Събитията ще се развиват много бързо днес. Те ще са следствие на отминали ваши усилия и ще се увенчаят с успех. Споделете го с хора, които имат заслуга за напредъка ви. Научавате приятна новина, свързана с ваши бъдещи планове. Изисквате твърде много от човека до себе си и това може да стане причина за противоречия.

Везни

Следвайте събитията и няма да срещнете затруднения. Плановете ви за нова дейност ще задълбочат интереса ви и ще потърсите допълнителна информация. Нуждаете се от разтоварване, за това правете неща, които ви носят настроение. Интимната ви връзка ще навлезе в нов етап от развитието си, което за не семейните може да означава и сватба.

Скорпион

Направете деня си спокоен, не го помрачавайте с тревожни мисли. Настроението ви ще бъде добро, ако забравите за служебните си проблеми. По-ведро се отнасяйте към нещата от живота, предстоят ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако си хабите нервите за всяка подробност.

Стрелец

Атмосферата на дома ще ви зарежда с добри очаквания, но и не само тя. Развитията през последните дни ще ви подтикнат към конкретни действия, свързани с предстоящо пътуване или друга делова активност. Други ще продължат с професионалната си подготовка, отдавайки значение на нови моменти в нея.

Козирог

Днес сте по-жизнени от всякога. Артистичността и чувството ви за хумор забавляват околните и печелят симпатиите им. Вашият партньор обаче има нужда по-скоро от привързаност, отколкото от шеги.

Водолей

Денят ви ще бъде спокоен и изпълнен с приятни емоции. Стараете се да не се занимавате с нищо, което ще наруши душевното ви равновесие и наистина се справяте добре. Получавате предложение от приятел, на което трудно ще откажете. Отношенията ви с близък до сърцето ви човек се развиват отлично, от вас може би се изисква да бъдете малко по-инициативни.

Риби

Отговорете си ясно какво точно искате и как бихте могли да го постигнете. Можете да се справите и без да се претоварвате, ако потърсите помощта на другите. Нуждата ви от почивка е очевидна, прекалената ви ангажираност ви изтощава. Помислете как да подновите връзката си с човек, който все още ви привлича, но за съжаление сте разделени.