close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 декември 2017 г.

horoskop 16

Овен

Обърнете внимание на семейството си. Понякога сте толкова ангажирани с работа и чужди проблеми, че забравяте колко много струва мъничко внимание.

Телец 

Погрижете се за собствените си интереси днес. Вече сте дали своя принос за благополучието на останалите и сега имате пълното право да направите нещо за себе си. Имате всички предпоставки за успех, не го изпускайте.

Близнаци

Сега умът ви е толкова фин и бърз, че успявате да изненадате абсолютно всички. Това ще ви направи уверени, но и невнимателни. Трябва да сте изключително фокусирани, тъй като е възможно да бъдете измамени или заблудени за нещо важно.

Рак

Пред вас се откриват нови пътища в личен и професионален аспект. Ще ви се разяснят много ситуации за хора, които са в непосредствена близост до вас. Помислете добре и си разяснете какво ви разстройва психически. Останете за известно време сами със себе си.

Лъв

Някои зле дефинирани чувства ще обземат ума ви днес. Не се впрягайте излишно. Помнете, че трябва да поддържате един спокоен и стабилен темп на работа и в никакъв случай да не губите контрол.

Дева

Вие сте неспокойни и в лошо настроение, а това може да ви предизвика да се скриете от света. Наложете си повече самоконтрол. Отдайте се на приятните емоции с любим човек, който искате да задържите в живота си.

Везни

Изключително емоционални сте и не действате рационално, но винаги знаете какво искате и как да го постигнете. Проблем, който ви тревожи отдавна, сега ще ви се разкрие напълно. Умни сте и ще се справите блестящо.

Скорпион

Бавно излизате от мрачния период, в който бяхте досега. Може все още да има неща, които да ви дразнят, но трябва да бъдете търпеливи. Възможни са случки, които да ви отвлекат вниманието от основната ви цел. Не го допускайте.

Стрелец

Имате склонност да ставате невидими на моменти, но днес не е денят за това. Вие сте ярка и положителна личност, която трябва да покаже своето очарование. Излезте навън и грабнете своя шанс, не се затваряйте у дома.

Козирог

Зад привидната суровост и труден характер, вие сте много добри, сговорчиви и чувствителни. Днес обаче това няма да е съвсем така и на моменти ще показвате тъмната си страна. Внимавайте да не прекалите.

Водолей

Днес е момента най-сетне да приключите проект, който заема прекалено много от времето ви. Ще срещнете трудности, но щом сте стигнали дотук, трябва да продължите до края. Вечерта не забравяйте да обърнете внимание на семейството си.

Риби

Очакват ви нови икономически възможности и може да откриете нови източници на доходи. Плановете, които направите сега ще постигнат желания успех, стига да внимавате за разходите си. Премислете методично плановете си и ще видите, че се случват и чудеса.