close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 октомври 2017 г.

horoskop 16

Овен

Основателно ще повишите очакванията си към някого или нещо. С действията си показвате силно присъствие, подкрепа или работа, която води до добри резултати. Мислите ви са свързани и с други задачи, освен професионалните и това ви натоварва. При уреждане на финансов въпрос ще търсите нечия подкрепа и със задоволство ще установите, че ви се отдаде по-лесно, отколкото сте предполагали.

Телец 

Днес не нарушавайте спокойствието си в професионалната сфера, ако не сте сигурни в целите, които ви се налага да преследвате. В тази връзка ще ви е трудно да работите в екип. Намерете време и за интимната си половинка, за да не останете сами.

Близнаци 

Възможно е днес да имате трудности от професионален характер. Не се отнасяте достатъчно сериозно към даден проблем и съответно не предприемате мерки за решаването му. Околните ще ви обърнат внимание на този факт, но това може да ви постави в неприятна ситуация. Намерете време за близките си хора, те ще се окажат вашето тайно оръжие.

Рак

Този понеделник представителите на зодия Рак ще бъдат повлияни и в личен, и в професионален план. Несигурност във връзката, идваща от миналото, ще излезе наяве. Бъдете внимателни с взаимоотношенията във всеки смисъл. Поемете инициативата, за да се справите със ситуацията.

Лъв

Прекалено критични сте към хората около вас днес. Рискувате те да разберат погрешно думите ви и това да стане причина за обтягане на отношения. За предпочитане е да избягвате големите компании, където едва ли ще се чувствате добре. Намерете начин да си починете сред спокойствие и уединение.

Дева

Няма да ви липсва възможност да се отпуснете. А други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред.

Везни

Ако някои се почувстват объркани и неудовлетворени, го отдайте на прекаленото си желание да постигнете всичко в най-пълна степен. Наложете си да намалите темпото. Кой ви е казал, че цялата работа трябва да бъде свършена днес и само от вас. Нуждаете се от изясняване на собствените си чувства, желания и позиции.

Скорпион

Днес спокойно можете да отложите ангажименти, които считате, че не са спешни. Добре ще е, ако не се залавяте с нови дела, преди да сте довършили всичко, върху което работите до този момент. С компромиси и чувство за хумор ще успеете да неутрализирате напрежението на работното място.

Стрелец

Добрите резултати ще ги получите, ако се стараете да сте добронамерени, толерантни и избягвате конфликтите. Това ще ви спести време и главоболия. Постигате удовлетворение в дейност, която сте си поставили като цел. Семейството и децата ще ви носят добро настроение и ще планирате заедно предстоящите дни.

Козирог

Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.

Водолей

Опитайте се да подобрите финансите си, поискайте повече или си намерете втора работа. Внимавайте дали действате правилно. Ако сте обвързани и връзката ви е спокойна, не мърдайте от тази позиция. Ако сте сами, възможно е да възобновите връзка с познат от миналото, която обаче е нестабилна.

Риби

Днес фокусирайте вниманието си върху всички тези дела в професионалната сфера, за които до момента не разполагахте с достатъчно свободно време. Опитайте се да проявите самоинициатива при преследване на личните си материални и делови интереси, тъй като с лекота ще постигате желанията си.