close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 февруари 2017 г

horoskop 16

Овен 

Денят ви ще бъде изпълнен с много положителни емоции. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.

Телец 

Този четвъртък се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на времето определено за това. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Близнаци 

Способностите ви днес ще намерят добро поле за изява. На работното място бъдете по-въздържани, не споделяйте мнение, ако не го търсят и работете само с проверена информация. В противен случаи са възможни недоразумения. Ще се радвате на внимание и топли сърдечни отношения с любимите си хора.

Рак

Имате богат потенциал от неограничени възможности за напредък в деловата сфера. Налице са всички предпоставки за отдавна желан от вас пробив в непозната до сега област. Сърдечните желания на някои от вас днес ще получат желаното развитие. Просто не бъдете твърде настойчиви.

Лъв

Енергичността ви помага да се занимавате с много задачи наведнъж. Неотложен проблем ще наложи по-бързите ви действия, но ще предотвратите едно притеснение. Идеите ви ще надхвърлят рамките на рутинните ви занимания и ще ви подтикнат към творчество.

Дева 

Днес решителността ви ще прави чудеса в професионалната сфера. Опитайте се да сте с точна преценка относно заобикалящата ви среда и няма да имате основание за притеснения. Внимателно изказвайте мнението си в писмен вид или под формата на заявления на публични места и пред много свидетели.

Везни 

С толерантното си поведение към колегите и хората около вас ще печелите доверие и не на последно място, ще се обогатите информационно. Ще получите очаквани новини за бизнеса си, които няма да ви разочароват. Ще свършите навреме с деловите ангажименти и ще помислите за дома. Някои ги очаква преместване в ново жилище.

Скорпион 

Ако в общуването си днес срещнете неразбиране, не се дразнете, а помислете къде бъркате. Проявите ли заинтересованост към чувствата и вълненията на околните, бъдете сигурни, че нещата ви ще потръгнат. Понякога болката ни помага, за да прозрем истини, които иначе подминаваме.

Стрелец 

С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.

Козирог

Оставете за известно време смелите си планове и се заловете с детайлите от настоящето си. Може да отделите част от средствата си за благотворителност. Дори не е нужно да участвате с пари, просто помогнете безвъзмездно на хора, имащи нужда от помощ. За някои кратко пътуване свързано с бизнес – делата им.

Водолей 

Днес чрез искреност и проявеното разбиране ще постигнете много повече, от колкото ако открито заповядвате на колеги, делови партньори или пък подчинени. Опитайте да се заобикаляте с положително настроени към живота личности.

Риби

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Здравето ви ще е отлично.