close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 юни 2018 г.

horoskop 16

Овен

Радвате се на съпричастност, относно неща, които планирате за следващата седмица. Не се отказвате лесно от намеренията си. Обикновено, когато държите много на нещо, то задължително си струва. Това ще бъде оценено от околните. Възможно е да подходите твърде емоционално към определен човек.

Телец

Прекалено много време отделяте на безплодни мисли и това доста ви разколебава. Направете първата крачка и едва тогава обмисляйте следващата. Ситуацията около вас е такава, че изисква повече конкретни действия. Ще имате достатъчно време за анализиране, просто сега не е момента за това. Успявате да убедите ваш близък да предприеме важна за него стъпка.

Близнаци

Далечно пътуване, което ще предприемете днес ще е забавно, но и малко авантюристично. Бъдете внимателни при шофиране. Ще впечатлявате околните с очарование и чувство за хумор и това ще ви спести доста дребни конфликти.

Рак

Ако ви се наложи днес да правите избор между почивката и обществените си задължения, то непременно дайте приоритет на първото. Обърнете внимание на здравето си. Един проблем ще намери решението си. Усилията, които полагате дават резултат. Не бъдете прекалено взискателни към човека до вас.

Лъв

Укротете темпото и не правете нищо, което изисква задълбоченото ви внимание. Движението и чистият въздух са за предпочитани пред застоя въобще. По отношение на намеренията си не се отказвайте, скоро нещата ще се променят и ще имате поводи за радост. Финансови приходи в периода, в който навлизате.

Дева

Очаква ви приятен и разнообразен ден днес. Предпочитате да не се заемате със сериозни дела, доколкото това ви е възможно. Ще прекарате приятно в компанията на човек, когото не сте виждали отдавна. На някои от вас им предстои среща с особено специален човек, към когото имат определени очаквания. Имате късмет и скоро ще бъдете доволни от себе си.

Везни

Пред вас се отварят хоризонти, за каквито само сте мечтали. Очевидно развоя на събитията зависи само и единствено от вас. Дано сте разбрали какво не търсите и към какво бихте се устремили. Време е да промените отношението на някои хора към вас щом толкова държите на мнението им. Любовни тревоги, но и приятни моменти.

Скорпион

В личните си дела ще отбележите бърз напредък. Успехите ви ще се отразят добре на самочувствието ви и ще ви превърнат в желани партньори. Силната ви индивидуалност ще попречи на хора от обкръжение ви да се докоснат до личното ви пространство, но вие си знаете. Има човек, който не спира да ви мисли, помогнете му.

Стрелец

Настроението ви е приповдигнато, независимо че се занимавате с обичайните дейности. Интимните приключения ви карат да забравите дребните неприятности. Усетът ви към перспективни проекти може да се обади и да ви тласне в грандиозно начинание.

Козирог

Не залагайте прекалено големи очаквания от срещата си с хора, имащи съмнителна репутация. Настроението ви ще помръкне, след като разберете истинските им намерения. Разграничете се от тях, запазете името си чисто. Вечерта споделете със семейството си, нуждаете се от подкрепата му.

Водолей

Напрегнат и противоречив ден изпълнен с много емоции. Настроението на някои от вас може да бъде много променливо и да ви подтикне към начинания, които обикновено не бихте предприели. Успявате да привлечете вниманието към себе си и при определени обстоятелства това, може да ви донесе много неприятности. Занимания у дома може да ви спасят от бъркотии.

Риби

Ще ви се наложи днес да обърнете внимание на интересни факти, касаещи човек около вас, която косвено се отнасят и до вас. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си, гласувайте им повече доверие. Оставате доволни от развитието на делата ви в професионален план, затова можете да се успокоите и да се отдадете на почивка през този ден.