close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 август 2020 г.

horoskop 17

Овен 

Късметлии сте днес. На мнозина от вас им предстои да видят сбъдването на някои от най-съкровените им желания . Радостта ви е напълно заслужена. По-важното е, че ви предстоят още много приятни мигове тази седмица. След продължителен застой на делата ви в личен план ще се радвате на щастлива развръзка.

Телец

Бъдете по-концентрирани. Удачно е за известно време да насочите вниманието си само в една сфера. Възможно е да мине време преди да постигнете онова, към което се стремите. Ще ви се наложи да направите и немалко компромиси. Ако искате работата ви да се развива, бъдете възможно най-търпеливи.

Близнаци

Успехът ви ще зависи от добрата ви организация и добре планирате ви действия. Бъдете наясно, че момента не е подходящ за рисковани ходове. Заложете на здравия си разум и прагматичен подход. Добро предложение ще получат търсещите работа. Близките ви ще покажат съпричастност към намеренията ви.

Рак

Добрите ви организаторски способности ще ви помогнат да реализирате изцяло плановете си днес. Ще свършите професионално работата си и с това ще привлечете вниманието на околните. В интимните си отношения проявете повече търпение. Човекът, който ви привлича, се нуждае от повече време.

Лъв

Поставили сте си много задачи за днес, както винаги, но за да се справите с всички тях е нужно да загърбите други, не по-малко важни неща от ежедневието си. Подредете приоритетите си и ги следвайте. Носите творчески заряд, който ще ви вдъхнови за новостите. Любим човек ще ви позвъни от далече, за да ви напомни за себе си.

Дева

Няма да се спрете пред нищо докато не осъществите плановете си. Днес със сигурност ще успеете да го сторите, въпреки пречките, които ще се опитват да ви създадат. Не се впечатлявайте от злостната критика и вървете уверено към целта си.

Везни

По никакъв начин не позволявайте на раздразнението си от някого или нещо да определя мислите и поведението ви. Отнесете се благосклонно към суетата около вас и ще получите в замяна съпричастност и подкрепа за нещата, които ви вълнуват. Възстановете силите си за следващите дни, очакват ви предизвикателства.

Скорпион

Умората и стреса ще ви накарат да се ориентирате към активна почивка. Подходящи занимания с хората, които ви помагат да се отпуснете са измежду добрите възможности, но ще има и такива, които ще се посветят на идея, обещаваща да е печеливша. Внимателно изпипвайте детайлите и ще постигнете резултати.

Стрелец

Новостите ще ви направят по-активни, но друго не се и очаква. За да не изпуснете шансовете, с които съдбата щедро ви дарява, бъдете готови за изяви от различен характер. Денят се свърза и с получаване на известие или с преодоляване на нечия съпротива. Предпочитано внимание ще ви развълнува и направи по-нежни.

Козирог

Завършвате проект, който е погълнал много усилия, нерви и време. Не настоявайте за забравено и никому ненужно припомняне, което само би ви натъжило. Очаква ви сполучлив избор на вещ, свързана с дома и семейството. Успех за тези от вас, които се занимават с бизнес.

Водолей

Явно денят ви ще е по-различен от обикновено. Прекрасни възможности за изява се откриват пред мнозина от вас. Светските прояви днес са вашата стихия. Там ще изявите най-добрите си страни. Интимният ви партньор ви изненадва приятно. Сега е времето да действате по-активно за осъществяване на идеите си.

Риби

Близо сте до вашата основна цел. Ще имате доста работа днес, но едва ли нещо е в състояние да ви откаже от намеренията ви. Домогвате се до нещо, което смятате, че отдавна е трябвало да бъде ваше. В личен план ви предстоят приятни емоции. Умело балансирате нещата и усилията ви имат очаквания ефект.