close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 април 2017 г.

horoskop 17

Овен 

В чудесно настроение сте и имате сериозни изгледи за успех в любовта. Ако се колебаете дали и как да „информирате“ желания човек за чувствата си сега е момента да го сторите. Колкото и неуместно да ви се струва поведението ви не се тревожете, звездите са на ваша страна.

Телец 

Днес в случай, че не сте трайно обвързани в любовта, то не отлагайте важното решение. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение.

Близнаци 

Опитайте се  да се занимавате с практични и полезни занимания с цел подобряване на домашната обстановка. Не правете излишни покупки, за да имате повече стабилност в материално отношение през следващите месеци. Стремете се да сте по-толерантни към вашите приятели.

Рак

Наред с основните си ангажименти ще обръщате внимание и на дребните неща, като неделима част от ежедневието ви. Възможни са оплаквания от хронични заболявания, които да възпрепятстват намеренията ви. Консултирайте се със специалисти за тях, не подминавайте и този път проблема си.

Лъв

С искреността си можете да постигнете невероятни чудеса в отношенията със заобикалящите ви в личен план. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер. Приятни емоции ще ви донесат часовете, прекарани с интимната половинка.

Дева

Със самочувствие ще преминете пред днешния ден, оставяйки назад онези, които не будят уважението ви. Изпълнени с такива мисли, няма да позволите на никого да злоупотреби с доброто ви име, нещо повече. Ще търсите компенсации за нанесени ви щети. Вечерта си дайте повече отдих, със семейството ще имате повод за тържество.

Везни 

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от битов характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Не се стремете да налагате мнението си на интимната половинка.

Скорпион

Въпроси от битов характер, свързани със семейството и дома ви ще ангажират вниманието на повечето от вас. Сред близките си ще откриете подходящото място за вас, почивайки си от външни контакти. Така ще помогнете и на тях по-лесно да решат проблемите си. Не очаквайте да благодарности, ако решите да дадете някому заем.

Стрелец 

Мнозина от вас ще имат потребността да бъдат в помощ на най-близките до себе си. Опитайте се с положителна нагласа да се освободите от трудностите, които в последно време не ви даваха покой във финансов и делови план.

Козирог

Денят ви ще донесе много приятни изненади и положителни емоции. Ще се радвате на любовта на любим човек. Не правете излишни разходи, за да не изпитвате финансови затруднения впоследствие. Не предприемайте пътуване на дълги разстояния.

Водолей 

През този ден се отдайте на заслужен отдих. Постарайте се да отхвърлите набързо домакинските и битови задължения и след това се насладете на блажена почивка с приятели и близки. Не допускайте да ви въвличат в интриги и чужди проблеми.

Риби

Днес не започвайте нови неща, но пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново приятелство. Радостни преживявания с близки хора. Неочаквано обаждане ще ви развълнува и зарадва.