close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 април 2021 г.

horoskop 17

Овен 

Бързо и с желание ще приключите с ангажиментите си днес, мислейки за удоволствията, които ви чакат вечерта. Настроени сте романтично и великодушно ще се отнесете към очакванията на другите към вас. Погрижете се за прическата и гардероба си и ще изглеждате добре в очите на всички.

Телец

Днес получавате предложение, което ще ви въодушеви и дори е възможно да пренебрегнете част от задълженията си привлечени от възможностите, които ви се откриват. Проучете по-добре шансовете си, за да не се окаже впоследствие че не сте преценили правилно нещо важно. Вечерта имате нужда от почивка, затова е за предпочитане да избягвате шумни места.

Близнаци

Ще помогнете на приятел или роднина да реши по-бързо проблема си. Благоприятно развитие ще има и личен въпрос, обстоятелствата ще работят за вас. Интересите ви в нова сфера на дейност ще се задълбочат и съобразявайки се с пазарните условия, ще предприемете съответните действия.

Рак

Постарайте се правилно да разберете посланията, които се отправят към вас, за да не си създадете погрешни впечатления и от там – погрешни действия. Ще овладеете положението и направите атмосферата около себе си градивна, и в същото време предразполагаща към отдих. Общуването с интелигентни хора ще провокира у вас нестандартни идеи, чиято реализация няма да ви затрудни.

Лъв   

Дошло е време да пристъпите към дълго обмисляни начинания. Околните ще ви подкрепят, затова не се колебайте. Можете да реализирате плановете си, точно каквито сте си ги представяли. Това ще ви вдъхне нови надежди и увереност за бъдещето. Запазете доброто си отношение към човек, който ви поднася неочаквани вести.

Дева

Активните от вас ще се посветят на желанията си да видят осъществени мечтите си, или поне някои от тях. Проявете повече смелост и ще ги постигнете. Но не забравяйте хората, които са били до вас по пътя ви към успеха, отдайте им заслуженото. Ако някой е сбъркал с нещо пред вас, не го съдете прекалено, простете му.

Везни

Ще се убедите, че настъпва края на проблемен период от живота ви. Ситуацията постепенно се нормализира и вие най накрая ще имате възможност да си отдъхнете. Помислете за приятните неща, за които сте бленували, когато сте били най-заети и им се посветете. Ще се радвате на разбирателство с близките си и на споделени чувства с любимия човек.

Скорпион    

Придобивате нови умения, които ще подобрят както материалното, така и духовното ви състояние. Ще сте заобиколени от приятели и ще се радвате на желани неща. Възможно е да ви натоварят с ангажимент, който ще се окаже по-труден, отколкото сте предвидили. Но се постарайте да го свършите в срок.

Стрелец

Ако сте убедени в правотата на аргументите си, не се страхувайте за общите решения, защитавайте до край интересите си. В обкръжението ви ще се появи нова личност, която ще ви очарова с интелект и артистично присъствие. Необвързаните ще изживеят романтична връзка, за някои преминаваща и в брак.

Козирог

Загрижени за финансите си, ще търсите нови начини за справяне с кризата. Прагматично ще проявите интерес към човек, с когото сте имали връзка в миналото, но най-вече заради добрите му позиции сега. Полезно е да признаете поне пред себе си несправедливото си отношение към него тогава, за да не повторите грешката си отново.

Водолей

Работата ви се очертава като успешна днес. Ще срещнете колебания в човек, на когото досега сте разчитали, и това може да ви притесни. Имате идеи, които заслужават вниманието на околните и те ще ги оценят по достойнство. Бъдете по-търпеливи, когато се опитвате да разрешите личен въпрос.

Риби

Отнасяйте се по-сериозно към здравето си днес. Предразположени сте към простудни заболявания и е наложително да вземете мерки, за да ги избегнете. Предложение за светско събитие може да разнообрази деня ви. Не отивайте с прекалено големи очаквания, за да не останете разочаровани. Непукизмът ви може доста да поизнерви обстановката у дома.