close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 септември 2020 г.

horoskop 17

Овен

Въпреки очертаващите се трудности най-вероятно ще успеете да осъществите намеренията си. Важно е да не губите кураж и да не се отказвате, останалото ще се получи от само себе си. Финансовите проблеми на някои от вас от последните седмици постепенно отшумяват и материалното ви положение се нормализира. В бъдеще може да очаквате положително развитие в тази насока.

Телец

Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.

Близнаци

Правете това, на което най – много държите. Опитайте се да не натоварвате мисълта си с всевъзможни развръзки на хипотетични ситуации. При вас се преплитат чувства, разум и дълг. Намирате разбиране сред семейството си и това ви облекчава в известна степен. Помъдряването върви ръка за ръка със страданието.

Рак

Възможно е да ви застигне нечие недоволство. Ще станете обект на критика и ще се опитат да ви злепоставят. Ако сте почтени и вярвате в себе си ще излезете победители от очертаващият се конфликт. Помислете, и ако трябва се консултирайте със специалист. Артистичното ви представяне ще привлече вниманието на публиката.

Лъв

Подготовката и провеждането на събитие, значимо за близък човек ще е сред основните ви грижи днес. Няма да пренебрегнете и своята работа, съсредоточавайки вниманието си върху текущи задачи и неотложни срещи. Последните са полезни и с перспективите, които носят за бъдещето ви. Други ще се занимават с наследствени дела или вложения.

Дева

Мотивирани сте и с каквото и да се захванете днес ще успявате. Ако се съсредоточите върху една задача ще получите чудесни резултати. Не изоставяйте в намеренията си, от това можете само да спечелите. Също така не пренебрегвайте мнението на сърдечния си партньор. Заедно можете да поставите едно добро начало.

Везни

Суетене по преместване на жилище или друго вълнуващо ви мероприятие ще направи деня ви активен. Професионалните задачи също ще продължат да ви занимават и ще посветите от времето си и на тях. Приятели ще ви поканят на гости, като за някои това означава пътуване в чужбина.

Скорпион

Повишената ви емоционалност ще ви причини страдания, ако не я овладеете. Нищо не заслужава да хабите така енергията си, а най-малко чуждите несъвършенства. Ако искате да се радвате на внимание и уважение, бъдете толерантни и отзивчиви. За доброто ви настроение ще допринесат материални придобивки и лични удовлетворения.

Стрелец

Не се колебайте, действайте и ще си осигурите желаните неща. Професионалната ви кариера ще започне да се развива по-ускорено и ще получите удовлетворение. Предстои ви среща, на която трябва да изложите позициите си и да се обосновете. Притесненията ви по здравословен проблем скоро ще отшумят.

Козирог

С познания сте по въпросите, които стоят на дневен ред пред вас и това ви помага да се справите, без особени затруднения. Наред с това ще поставите условията си, без да предизвиквате с това нечие неодобрение. Денят е важен за вас и с други развития, стига да оцените момента и се възползвате от него.

Водолей

На повечето от представителите на знака предстои ползотворен делови ден. Справяте се блестящо със поставените ви задачи, дори надхвърляте очакванията на околните в много отношения. Вървите към стабилизиране на финансовото си състояние, което ще ви даде възможност да погледнете по-спокойно да определени въпроси.

Риби

Прилагайки знанията и опита си, успешно ще се включите в изпълнението на професионална или друга задача, с която ще подобрите финансите си. Други ще споделят времето си с приятели в общи занимания или развлечения. Преди да поемете ангажимент към други хора, помислете, защото може да се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото предполагате.