close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 г.

horoskop 17

Овен

Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.

Телец

Денят  ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.

Близнаци

Заредени сте с позитивна енергия и шансовете тази седмица да се превърне в една от най-успешните за вас са значителни. Няма да ви се наложи да чакате дълго. Щастието ще ви се усмихне още днес и то откъдето най-малко го очаквате. Предишни ваши добри жестове сега ви носят отплата. Не взимайте нищо на заем.

Рак

Имате дългоочакваната възможност да си починете днес и да прекарате деня с приятни хора. Не позволявайте на емоциите обаче да ви пречат да осъществите намеренията си. Отлагате решаването на важен въпрос, но това едва ли е най-подходящата тактика. Вслушайте се в съвета на човек около вас, който е попадал в същата ситуация. Не се предоверявайте.

Лъв   

Днес делата ви ще се развиват точно според начина, по който сте ги планирали. Едва ли има по-голям стимул за вас от това да виждате свършено онова, което предварително сте си представяли като краен резултат. Ваш колега ще остане особено доволен от съвместната ви работа. Не е изключено за в бъдеще да работите по много по-мащабен проект.

Дева

Пълноценно ще разгърнете силите си в реализацията на планиран от преди проект. Но не се претоварвайте, умерено изразходвайте енергията си. Всеки преразход след време ще се наложи да бъде възстановен, но на по-скъпа цена. При вземане на решения се доверявайте на близък човек или на професионалист.

Везни

Успешен делови ден очаква днес. Усилената ви работа най сетне дава своите материални резултати, които ще са задоволителни. Постарайте се рационално да вложите новопостъпилите ви средства, за да не изпадате в нежелани ситуации.

Скорпион

Бъдете обективни към случващото се. Не гледайте едностранчиво на нещата, още повече, че ще потърсят мнението ви. Ако интересите ви са засегнати не си го изкарвайте на хора, не заслужаващи гнева ви. Също така не градете хипотези, рискувате да поемете в неблагоприятна посока.

Стрелец

В нещо ще останете неудовлетворени и разочаровани от някого. Не омаловажавайте проблем от бита си, впоследствие може да се окаже съществен. На работното място колега ще ви подкрепи с позицията си. Вечерта ще търсите спокойствие, но може да ви изненадат гости. Поне няма да скучаете.

Козирог

Предстои ви взимането на важни професионални решения, свързани с бъдещето на дейността ви. Домашните ви задължения ще почакат, а ще можете и да си починете по-късно. Не се отказвайте от интересно предложение. Приятели ще ви поканят на среща и ще можете да споделите личните си вълнения.

Водолей

Влагайки старание, ще приключвате ангажиментите си в срок и с очакваните резултати днес. От полза ще ви е изграденото умение да предугаждате ходовете на отсрещната страна, но не изпреварвайте събитията. Ще договаряте условия и съгласувате взаимни интереси,с което ще повишите шансовете си за печалба.

Риби

Няма да ви липсват делови предложения и възможности за реализация, от вас зависи да ги реализирате. Станете по-организирани и не пренебрегвайте шанса си. У други от вас ще се появят колебания относно разхода на допълнителни средства по конкретен проект. Вземайте решенията си след задълбочен анализ, не прибързвайте.