close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 май 2017 г.

horoskop 18

Овен 

Предстои ви финансова стабилизация. Добрите новини идват от различни посоки. Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви място. Имате основания за радост, но не бива да забравяте и за следващата си стъпка, която може да се окаже решаваща. Харчете разумно, не купувайте излишни вещи.

Телец 

Някои от вас ще са привлечени от начинания в нови сфери, други от пътувания. Във всички случаи бъдете точни и спазвайте договореностите. Това ще ви осигури предимства на последващ етап. Не бързайте да говорите за професионалните си планове.

Близнаци 

Работата днес е възможно да ви се стори напрегната. Заемате се търпеливо и последователно с всичко, което сте си поставили за цел. Нищо няма да попречи на устрема ви в осъществяване на идеите и намеренията ви. Можете да помогнете много на човек от обкръжението си с опита и познанията си.

Рак

За бизнеса ви е имало и по-добри дни. Повече усилия ще са ви нужни, за да завършите добре започнатите задачи. Но в личен план перспективата е благоприятна. Ще има събития, които ще ви накарат да се почувствате желани и щастливи. Някой, когото харесвате и обичате ще ви направи предложение.

Лъв

Мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка встрани може да ви коства много.

Дева

Връзките ви с колеги и бизнес партньори ще се развиват добре. Това ще ви даде възможност за реализация на общ проект. Контролирайте отношенията си с вашите близки. Те се нуждаят от повече внимание и грижи. За да успеете в предстоящи интервюта и изпити положете повече усилия за подготовката си. Само така ще се чувствате уверени.

Везни

Делови контакти ще ви помогнат да осъществите финансови сделки и да подготвите бъдещи такива. Не приспивайте бдителността си. Около вас има недобронамерени хора и с тях трябва да сте категорични и твърди.

Скорпион

Имате известни колебания днес относно важен професионален въпрос. Няма да е зле ако се допитате до свои колеги и се възползвате от съветите, които ще ви дадат. Постигате желания синхрон в действията си с човек, с когото си сътрудничите отскоро. Бъдете готови на повече компромиси в личен план, тъй като от тях зависи вашето спокойствие.

Стрелец

Много от нерешените проблеми на предишната седмица ще ви занимават и днес. Разнообразие в живота ви ще внесе среща с представител на противоположния пол, който не ви е безразличен. Бъдете полезни на околните, но не се натоварвайте прекалено с чужди грижи.

Козирог

Грижите за здравето не са загуба на време, а нещо полезно, което друг не може да направи вместо вас. Хубаво настроение ще ви носи общуването с хора, с които имате общи интереси и цели. Постигнатите до тук резултати в професионалното ви развитие ще ви амбицират за повече, но днес мислете за по-спокойни неща.

Водолей 

Днес се опитайте да спечелите доверието на началниците си, като поемете отговорност за личните си действия в службата. В случай, че сте си позволили некоректност към делови партньор, началник или колега е напълно възможно да изгубите всичко постигнато до момента.

Риби

Не се опитвайте да държите под контрол всичко около вас, позволете си глътка въздух и подредете мислите си. Споделете желанията си с любимите ви хора и ще изживеете деня си прекрасно. За любовта ви започва благоприятен период и нещата ви ще се подреждат с ускорено темпо.