close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 февруари 2017 г

horoskop 18

Овен 

Събрали сте смелост и огромно желание за да осъществите отдавна планирано начинание. Това ще ви направи горди и доволни от себе си. Други ще използват времето си за домакински занимания и ремонти. Във всички случаи денят ви ще е пълноценен и хубав. Умората няма да закъснее, починете си.

Телец 

Денят ви ще бъде динамичен и натоварен. Много ангажименти от битов характер ще трябва да свършите днес. Поискайте помощ от вашите близки, за да ви остане време и за почивка. В интимен план – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора си.

Близнаци 

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Ще получите добри новини за решен финансов проблем.

Рак

Заинтересовани сте по-скоро да приключите започнат проект и ще посветите времето си на него. За други ангажиментите са свързани най-вече с дома, а някои ще отдадат приоритет на хобито си. Семейството ви подкрепя и насърчава да градите по-смели планове за идващите дни.

Лъв

Денят ви ще премине в спокойна семейна среда, в компанията на най-близките. Неподходящо е да започвате ремонтни дейности – ще възникнат финансови затруднения. Отделете време за спорт и релаксиращи процедури.

Дева 

Тази събота ще е успешна за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. На забравяйте за поет ангажимент.

Везни 

Изпълнени сте с вълнение и радост. Имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна.

Скорпион 

Ще се чувствате много енергични и тонизирани, но в същото време и превъзбудени. Необходимо е по-внимателно да обмисляте създадените ситуации. Сигурно е, че ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вашата интуиция ще ви подскаже верния път, само трябва да чуете собствения си глас. Ще имате интересна среща, която може да стане причина за задълбочени взаимоотношения.

Стрелец 

Мислите за почивката си, но няма да пренебрегнете и очакващите вниманието ви задачи. В желанието си да свършите всичко може да останете разочаровани, но не бързайте да унивате, с бързи действия ще успеете да се справите. Любимите ви хора ще се погрижат да направят денят ви интересен и забавен, стига да не отхвърляте предложенията им.

Козирог

Отговорете си на какво се надявате и доколко очакванията ви са реализуеми. Ако не можете сами, се допитайте до хора, чието мнение цените. В крайна сметка това ще ви спести излишен разход на енергия. Мъжете от знака да обърнат внимание на здравословното си състояние. Не потискайте вътрешните си притеснения, консултирайте се със специалист.

Водолей 

Вашето финансово положение ще се подобри неочаквано в резултат на вашия усърден труд в последно време. Срещнете се с нови хора и проследете развитието на бизнеса си. Опитайте се да концентрирате идеите си. Вечерта излезте с приятели.

Риби

Оставете разширяването на дейността си за по-добри времена. Днес е удачно да се съсредоточите върху задачите по дома ви. Постарайте се да не разочаровате близките си. Много разчитат на помощта ви. Хармонията, която създавате, действа добре на близките ви.