close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 19 май 2017 г.

horoskop 19

Овен 

Да бъдете добри и отзивчиви е важното сега. Събитията ще ви поставят в услуга на други хора и от вас зависи благоприятното развитие на проблемите, които ще решавате. Не изпадайте в крайности и не губете присъствие на духа си. Силни сте и ще се справите. Рискът ви ще е оправдан.

Телец 

Добрите ви организаторски способности ще ви помогнат да реализирате изцяло плановете си днес. Ще свършите професионално работата си и с това ще привлечете вниманието на околните. В интимните си отношения проявете повече търпение.

Близнаци 

Някои ще се занимават със сделки с недвижимите имоти. Ще купувате или продавате, но във всички случаи няма да съжалявате. Други ще изживеят приятни вълнения, свързани с деца, родители или с хора от далече. Внимание, не говорете прекалено много, повече слушайте. Така е сигурно, че няма да сгрешите.

Рак

Едно събитие ще ви направи доволни и ще повиши самочувствието ви. Но не се изживявайте като първа инстанция, дайте правото и на другите да имат мнение. Така достойнството и авторитетът ви ще се запазят, освен това ще научите нещо полезно за себе си. Усещането ви за скорошна развръзка на личен проблем не е погрешно.

Лъв

Добре обмислените ви ходове ще ви донесат желаните резултати. Не се вслушвайте много в съветите на хора, които нямат пряко отношение към работата ви. Проверявайте информацията, с която се налага да работите. Интуицията ви е силна и е най-довереният ви и точен съветник.

Дева

Ще се погрижите за делата си, така, че да не изоставате в новостите. Благодарение на разумните си действия ще се ползвате от благоприятна ситуация и с възможност да избирате. Очакванията ви ще са основателни и резултатите няма да закъснеят. Бъдете умерени във всичко.

Везни

С добра организация ще спазите сроковете и договореностите днес. Търсете разбирателство в общуванията си, те ви зареждат с добра енергия. В противен случай са възможни недоразумения, които не са желателни. Вести от чужбина ще накарат някои от вас да предприемат по-скорошни действия в посока предстоящо пътуване или посрещане на гости.

Скорпион

Днес с постоянство ще постигнете много повече на работното място от предварителните си очаквания. Активността и умението ви да планирате ще ви помогне с бавни крачки да стигнете много по-далеч от това да следвате бързо темпо.

Стрелец

Някои от събитията днес ще имат отношение и към личния ви живот. Приятната новина, която ще чуете, ще ви накара да сияете от радост. Очакват ви хармонични отношение с любим човек. Пожелайте си тези хубави мигове да не ви напускат никога. Работата няма да ви създава проблеми. Вършите я с лекота, макар че ще бъдете доста натоварени.

Козирог

Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите на работното място изискват добра организация и дисциплина. Напрежение ще ви създават и проблеми, чието решение трябва спешно да намерите.

Водолей 

Този петък ще са налице добри възможности за реализация на нови проекти от делови характер. Пред мнозина от вас ще бъдат предоставени редица нови преимущества в професионалната сфера, които спокойно можете да приемете без колебание.

Риби

Следвайки програмата си, ще станат възможни положителните промени, които замисляте на работното място и в други, интересуващи ви сфери от живота. Трудностите са част от играта, за това няма да ги пренебрегнете, а дори и да искате, няма да можете. По-важно е, че до себе си имате хора, готови да ви помогнат и е хубаво, че го оценявате.