close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 19 ноември 2017 г.

horoskop 19

Овен

Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.

Телец 

Дошло е време да пристъпите към дълго обмисляни начинания. Околните ще ви подкрепят, затова не се колебайте. Можете да реализирате плановете си, точно каквито сте си ги представяли. Това ще ви вдъхне нови надежди и увереност за бъдещето. Запазете доброто си отношение към човек, който ви поднася неочаквани вести.

Близнаци

По-често търсете мнението на хората, които вече са минали по вашия път. Така ще си спестите енергия и време, а и ще придобиете повече мъдрост. Разочарованието ви от определено събитие ще отстъпи място на приятна изненада. Чистите ви намерения ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.

Рак

Щом ситуацията го изисква засилвате темпото и ставате по-бързи в действията си. Семейните проблеми скоро ще се решат, не бива да се притеснявате. Може да са необходими повече усилия, но резултатите ще ви удовлетворят. Член на семейството ще се обади, за да ви съобщи новина, свързана с имоти.

Лъв

Чувствителността ви е голяма и това може обтегне отношенията с близките ви. Правете по-често компромиси, с търпение и такт ще намерите верния тон. Лесно ще стигнете до правилно решение, ако предпочетете по-бързата и елегантна възможност за подобряване на финансовото си положение.

Дева

Повече време ще отделите на себе си и нуждите си, оставяйки другите на тях самите. Ще размишлявате върху последните развития и ще търсите решения, възползвайки се и от информацията, която достига до вас. За някои се очертават проучвания за нова работа или друго занимание, свързано с чуждестранно партньорство.

Везни

Днес е хубаво да отделите време, за да си изясните отношенията с хората около вас. Вие можете да поемате отговорност и да виждате целта, но разберете, че не винаги целта оправдава средствата.

Скорпион

Не сте водеща фигура днес и за това се постарайте да придадете допълнителна хармония на обстановката. Но по никакъв начин не допускайте да ви обземе чувство за превъзходство или отчуждение. Вслушвайте се повече, отколкото вие да вземате инициативата. Това ще предизвика в околните желание да са ви в услуга. Само не им позволявайте да злоупотребят с добрината ви.

Стрелец

Денят е точно такъв от какъвто винаги имате нужда. Никакви нежелани ангажименти напълно, свободен и естествено прекалено кратък за многобройните ви идеи. Отдавна не сте се чувствали толкова добре и с нетърпение се възползвате от възможностите, които откривате. Вероятно е да се натъкнете на ситуация, която да помрачи за кратко еуфорията ви, но едва ли ще има по-трайни последици.

Козирог

Изразеното ви несъгласие с нечии решения ще натовари обстановката около вас. Не изразявайте емоционално личното си отношение към ситуацията, запазете добрия тон и нещата ще се подредят така, както е правилно. Погрижете се за развлеченията си, с тяхна помощ ще се разсеете и откъснете от натоварващите ви мисли.

Водолей

Изненадите днес няма да ви носят настроение, за това подредете приоритетите си и ги следвайте. Не всички ваши усилия ще приключват с очакваните резултати, такова е моментно стечение на обстоятелствата. Привлечени сте от любовна тръпка към колега, но не прибързвайте и можете да се надявате на успех.

Риби

Погрижете се за себе си и защитете интересите си от онези, които съзнателно ви манипулират. Не допускайте емоциите и чувствата да определят отношението ви към работата, рискувате да изгубите едното или другото, а може и двете. Приемайте подкрепа и не се ангажирайте сами да свършите всичко.