close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 19 октомври 2018 г.

horoskop 19

Овен

Предпочитате да се заемете с приятни занимания, но не е изключено някои от вас да наблегнат на определени професионални ангажименти. Ще получите оферта за започването на нещо ново. Тези, които се занимават с научна дейност ще останат особено доволни от себе си днес. Получавате добра новина.

Телец

Този ден ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.

Близнаци

Доверете се на опита си днес и не рискувайте при заплетени ситуации. Точния ви усет за нещата много ще ви помогне да направите правилния за вас избор. Очаквайте съвсем заслужено скорошно подобрение на финансовото си състояние.

Рак

Днес ще ви се наложи да бъдете внимателни в работата си, ако искате да постигнете добри резултати. Попадате в деликатна ситуация и положението ви ще зависи от начина по който успеете да реагирате. Доверете се на интуицията си и можете да разчитате на успешни действия. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което ви е убягвало досега.

Лъв

Новопостъпилата информация ще овладявате в движение, предвид заетостта и ангажиментите ви днес. Работни проекти и неотложни задачи ще ви отнемат много от времето, но няма да съжалявате. Ще намерите време и за себе си, усещайки прилив на свежи идеи и сили. Любовта ще се погрижи да съхраните чувствата и мечтите си живи.

Дева

Стремежа ви към промяна съвсем скоро ще бъде удовлетворен. Със съдействието на ваши приятели ще успеете да постигнете това, към което се стремите. Малък жест към партньора ви днес би имал смайващ ефект. Не премълчавайте позитивните си мисли. Споделени, те ще намерят добра почва и ще се развиват.

Везни

Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да се съсредоточите в работата си и не мислите за странични неща. Ако не можете да се правите сами с многото задачи на работното си място, поискайте помощ от ваши колеги.

Скорпион

Този петък не давайте оценки и не правете обобщения на работното място за да избегнете сблъсъци с колегите. Гледайте собствената си работа и не си губете времето в излишни приказки. Захващате се с проблем, чието разрешение не е невъзможно, ако не му се отдадете. Материални придобивки за някои от вас.

Стрелец

Покажете решимостта си да действате, без да изпадате в излишна паника. Събитията ще ви покажат вярната посока, няма да сте затруднени в избора си. Нещата ще се случват най-често такива, каквито ги предвиждате. Лидерските ви заложби ще се изявят, с което ще създадете мощна група около себе си.

Козирог

Днес ще ви се налага да вършите динамично работата си, тъй като се заемате с все повече дела и едва ли ще успеете да се справите с всички тях ако не се организирате добре. Личният ви чар ще изиграе голяма роля в ситуация, в която попадате днес. Успявате да привлечете вниманието на човек, чиято помощ за в бъдеще ще ви бъде особено полезна.

Водолей

Често ще сменяте настроенията си днес, а това едва ли ще ви помогне в работата. Придържайте се към онова, което се изисква от вас, за да не ви помислят за своенравни. Желаете да имате повече свобода, но засега се задоволете с настоящето. Всяко проявено от вас търпение ще бъде възнаградено.

Риби

Правете компромиси и ще постигнете желаното. Бистротата на мисълта ви ще ви осигури предимства, каквито на други няма да се предложат. Възползвайте се от моментното разпределение на силите за да прокарате и осъществите важните за вас задачи.