close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 19 септември 2018 г.

horoskop 19

Овен

Златната среда днес е верния път във всичко, което имате намерение да правите. Потиснете желанието си да давате оценка на хората в обкръжението си, може да подцените някого, от когото ще зависите в бъдеще. Стремежът ви към успех на всяка цена няма да ви донесе очакваното. Делата ви на работното място ще се развиват според вложената в тях енергия, което значи без особени затруднения.

Телец

Желанието ви е да мързелувате и денят като че ли е създаден точно за това. Никакви притеснения и ангажименти няма да смутят спокойствието ви. Привечер на ваши приятели може да им хрумне да ви повеселят, пък и вие най-вероятно няма да имате нищо против.

Близнаци

Мнозина от вас имат сполучлива идея, но е необходима значителна подкрепа за осъществяването й. Обмислете ситуацията и се обърнете към подходящия човек или институция. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки. В личен план ще трябва да вземете важно решение.

Рак

Вслушвайки се в мнението на околните, ще разберете по-ясно намеренията им и ще предотвратите евентуалните недоразумения. В къщи не допускайте с прекалената си взискателност да създадете атмосфера на нетърпимост, това ще отдалечи близките ви от вас. Живейте по-спокойно, нещата ви ще се подреждат добре.

Лъв

Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.

Дева

Ще работите за ускоряване на процесите, започнали в последните дни. Измежду нещата, които определяте за важни са професионалното ви утвърждаване и личния ви живот. Има какво да се желае по отношение на връзките ви, не бъдете чак толкова претенциозни, мислете и за впечатлението, което оставяте след себе си.

Везни

В общуванията си ще търсите потвърждение на всичко, което занимава мислите ви. За да успеете, не допускайте емоциите да доминират над прагматичното ми мислене. Това ви пречи, особено в случаите, когато трябва да сте съсредоточени. Здравословните проблеми на близък човек допълнително ще ви натоварват, но са преодолими.

Скорпион

Ще се чувствате удовлетворени от себе си и ще ви изпълва съзнанието, че можете да се справите с всичко. Въпреки това потиснете желанието си за бърза печалба, то може да ви подведе. Също така не обсъждайте деловите си проблеми с хора, които бегло познавате.

Стрелец

Бъдете съобразителни и находчиви повече от всякога. Много вероятно е да получите изключителен шанс, но да не го забележите. Не се колебайте дълго и едва ли ще съжалявате. Притежавате всичко необходимо за да се справите блестящо.

Козирог

Денят е подходящ за подготовка и планиране на един проект, за който отдавна мислите. Ръководете се от разума си, а не от чувствата. Ще се разочаровате от хора, на които сте вярвали.

Водолей

Основните ви задължения, деловата работа, срещите и не на последно място личните ангажименти ще запълват времето ви днес. Длъжностни лица могат да ви създадат проблеми, най-вече от административен характер. Съобразете се с изискванията и продължете напред. Спокойствието ви може да се наруши, но като цяло денят ви ще е ползотворен.

Риби

Поемате повече задачи, отколкото е нужно. Това ви създава напрежение и без да искате си го изкарвате на околните. Подходете с повишено внимание към важен служебен проблем. Доброто му решение ще повиши самочувствието ви.