close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 декември 2018 г.

horoskop 20

Овен

Днес ще сте в центъра на вниманието – вашето подобаващо място. Доста хора ще завидят на самоувереността ви. Напрежението ще е огромно, но вие ще се справите без проблеми. Внимавайте само да не се намесите в територия, където не сте компетентни.

Телец

Забравяйки за себе си, ще работите по изпълнение на задачите си и ще успявате. Бързото развитие на събитията и промяната в условията ще ви направят по-силни, разбирайки, че моментът е важен за вас. Ще се мобилизирате и ще постигнете намеренията си. Следват спокойни часове с приятни хора, но дотогава трябва да се действа.

Близнаци

Радвате се на значителни парични средства. Денят е удачен за инвестиции или начинания в непозната за вас сфера. Умението ви да балансирате между противоположни интереси и трезвата ви преценка, ще ви донесат успех. Изкусително предложение в личен план може да направи мнозина от вас щастливи. Едва ли ще се колебаете дълго.

Рак

Добри възможности се откриват пред онези от вас, които си търсят работа. Много е възможно да попаднете на добро предложение. Просто вярвайте повече в себе си и в късмета си, и не губете кураж. За бизнеса ви настъпва нов период и той е свързан с преоткриване на вече познати за вас територии.

Лъв

Има всички шансове този ден да бъде приятен и удовлетворителен за вас. Работата ви се развива по желания от вас начин, а отделни детайли дори по-добре. Постарайте се да запазите добрите си възможности. Ако не сте сигурни в нещо, по-удачно е да го отложите, а не да го елиминирате като изход. Приятели ще направят вечерта ви много весела.

Дева

Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.

Везни

Денят ще премине в напрегнато темпо за онези от вас, на които им предстои приключване на срочна задача. Договорените отношения ще бъдат спазени и с основание може да очаквате нови поръчки. За съжаление умората ще си каже своето и са възможни здравословни неразположения.

Скорпион

Всички нерви, които сте имали досега остават на заден план. Готови сте за нови преживявания и любов. Настроението ви се оправя и това ще ви държи до края на месеца. Обърнете внимание на здравето си. Не се претоварвайте.

Стрелец

Служебните задачи търпят застой и вина за това имате и вие. Не ви липсват желания, но за съжаление интереса ви не е траен. Открийте за себе си мотивацията, която би ви направила по-отговорни и активни. Нуждаете се от подходящ партньор, с когото да споделяте плановете и желанията си.

Козирог

С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.

Водолей        

Сетивата ви са отворени за новостите в живота и без затруднения ще ги следвате. Добрата ви психическа форма благоприятства по-добре усвояването им, както и общуването с различни хора. Съдбата ще ви изненада приятно, но може би това не са изненади, защото с действията си сами ги довеждате до себе си.

Риби

Днес заложете на своята емоционална стабилност. Изложени сте на риск от необмислени действия, които ще преобърнат живота ви с главата надолу. Мислете добре преди да предприемате каквито и да е действия.