close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 октомври 2018 г.

horoskop 20

Овен

Днес отговорностите няма да ви оставят да си почивате. И вие, като хора, имащи отношение към проблемите на другите ще останете на своя пост. Разумно е да споделите с близките си за невъзможността да сте през целия ден заедно, за да не изтълкуват погрешно отсъствието ви. Но, за други от вас денят ще бъде по-свободен.

Телец

Ентусиазирани и енергични сте днес и поводът за това най-вероятно е свързан с любимия ви човек. Добри новини свързани с него ще дадат нова перспектива на връзката ви. Имате доста възможности за днешния ден и ви предстои не леката задача да изберете някоя от тях. В настроението, в което се намирате в момента на какъвто и вариант да се спрете, със сигурност ще изкарате много добре.

Близнаци

През този ден ще ви занимават проблемите на близък човек, изпаднал в депресия. Наясно сте, че и вие не сте застраховани от подобни емоционални кризи, за това ще се постараете да му бъдете полезни. Новини, свързани с бъдещи ваши начинания ще ви ентусиазират. Очакват ви нови контакти, пари и любов.

Рак

Стремежа ви към промяна съвсем скоро ще бъде удовлетворен. Със съдействието на ваши приятели ще успеете да постигнете това, към което се стремите. Малък жест към партньора ви днес би имал смайващ ефект. Не премълчавайте позитивните си мисли. Споделени, те ще намерят добра почва и ще се развиват.

Лъв

В края на работната седмица не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието ви. Имате различни възможности за почивка днес, просто се огледайте. Късметлии сте с приятелите си и днес за пореден път ще си дадете сметка за това.

Дева

Очакват ви пътувания, уреждане на собствеността и всичко свързано с общите ви интереси с партньори и роднини. Финансовото ви състояние позволява известно отпускане. Подарък за любимия човек макар и без повод е отлична идея. Имайте готовност за среща с човек, за когото не сте и подозирали, че търси сътрудничеството ви.

Везни

Измъчват ви битови и финансови проблеми, но същевременно сте заредени с амбиции за социален и материален успех. Имате шансове, но се налага да действате в съдружие с хора от бранша ви.

Скорпион

Не поемайте много ангажименти днес, очакват ви по-различни задачи. Успокойте темпото. Ако действате припряно и нервно, това само ще влоши отношенията ви с околните. Опитайте се да се разтоварите по свой начин. Семейните проблеми ще се решат по-лесно, ако имате положително отношение към близките си и не се държите само назидателно с тях.

Стрелец

Днес сте от галениците на съдбата. Ще получите оферта за нова дейност, която ще съвпада с вашите възможности и нагласа. Само ще трябва да пренебрегнете някои от домашните си задължения, за да си набавите достатъчно средства.

Козирог

Не взимайте заем днес и се постарайте да бъдете по-дружелюбни с близките си. Любимия човек ще ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Силата ви е във вашата интуиция и проницателност. Използвайте ги по-целенасочено.

Водолей

Ще търсите начини за разтоварване от натрупаното напрежение. Не пренебрегвайте предложенията на околните. Прекалено резервирани сте към доброжелателите си, отпуснете се. Възможни са стомашни неразположения. Телефонно обаждане ще накара мнозина да потърсят по-тесен контакт с една личност, която не спира да ги вълнува.

Риби

Твърде емоционално подхождате към всяко събитие днес и това много ще ви изтощи. Намерете си занимание, което ви действа успокояващо и за което не се изискват прекалени усилия. Това ще ви помогне да възвърнете душевното си равновесие и да успеете да се насладите на днешния ден. Не пропускайте предложение за разходка.