close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 февруари 2017 г

horoskop 20

Овен 

Този ден е благодатен за вас, крие хубави възможности за развитие в професионален план. Не оставяйте скрити възможностите си, а се изявете по най-добрия начин и бъдете сигурни, че това няма да остане незабелязано. Разумно ще бъде, ако проявите разбиране по въпрос свързан с недвижимост и предприемете своевременни действия.

Телец 

Не се ангажирайте прекалено с чужди проблеми, това може да усложни взаимоотношенията ви. Избягвайте да се натоварвате с чужди задължения на работното място. Осигурете си повече минути за отдих.

Близнаци 

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Рак

Ведрината, която излъчвате днес ще ви помогне да станете по добри и да получите пълна подкрепа в действията си. Стремежът ви към съвършенство ще ви накара старателно да изпипвате детайлите в работата си. Това неминуемо ще привлече интереса на когото трябва, и ще ви направи популярни.

Лъв

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Дева 

Радвате се на пълно разбиране от страна на близките си и това много ви улеснява. Предстои ви много приятен ден. Успявате най-сетне да проведете отдавна търсен разговор и изяснявате някои тежащи ви недоразумения. Получавате средствата, на които разчитате и можете да започнете планирано начинание. Не позволявате на слуховете да ви влияят.

Везни 

Денят ви ще бъде напрегнат и натоварен. Вярвайте в себе си, изведете напред силните си страни, като потиснете нагласата си да поставяте всеки на мястото му. Проявете щедростта си към онези, които обичате, а и не само към тях.

Скорпион 

От резултатите днес ще зависят делата ви в следващите дни. Въпроси, които не можете да разрешите сами, не правете достояние на много хора. Деликатно търсете съдействието на партньори или колегите си. Предимство ще ви носи всяка добра дума и жест.

Стрелец 

Правилната ви оценка на ситуацията ще ви помогне да предвидите събитията и да действате в своя полза. Имайте доверие в партньорите си. Ще впечатлявате с коректното си поведение и с бързите си реакции. Вести от друга страна, отнасящи се до професионалната ви реализация или личните ви контакти.

Козирог

Този понеделник избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Водолей 

Самостоятелно взимайте решенията си, без да занимавате околните с проблемите си. Наложете си самодисциплина и ще успеете да се справите с всичките си ангажименти. Самоинициативите ви ще се толерират и ще ви носят дивиденти. Ще се освободите от материален проблем.

Риби

Бъдете внимателни и не избързвайте с обобщения относно бизнес-партньорите си. Съществува опасност да се разделите с някои от тях, ако не сте дооценили ситуацията. Водете се от фактите и не правете оценка, осланяща се на интуицията си. Събитията ще ви помогнат да внесете повече яснота в чувствата си и към човека, който ви вълнува.