close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 юли 2017 г.

horoskop 20

 

Овен

През този ден бъдете внимателни в желанията си. Най-важното е да не бързате да ги споделяте. Запазването им за вас самите ще гарантира сбъдването им, в противен случай енергията може да се разпилее.

Телец 

Решенията ви през днешния ден ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора. Дайте им време за да постигнат намеренията си, не ги притеснявайте излишно.

Близнаци 

Денят ви ще бъде спокоен, без силни емоции и натоварвания. Влечението ви към някой, който присъства в живота ви ще внася изненади, но трудности няма да срещнете. Работете по проекта, който ви обещава подобряване на финансовото ви състояние. Скоро там ще получите развитие.

Рак

Има нещо, което ви тревожи, но не бива да го превръщате в драма. Най-добре е да си изясните приоритетите, като дадете предимство на онези, осигуряващи ви душевен комфорт. Ако ви се налага да пътувате, внимавайте при шофиране. Предпазливостта ще ви бъде полезна.

Лъв

Емоционалното ви равновесие ще ви даде възможност да намерите баланс в отношенията си с интимната половинка. Заедно направете нещо спонтанно. Ще се радвате на приятна вечер, в компанията на добри приятели.

Дева

Мнозина от вас ще имат желание да тръгнат на път с надеждата, че по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Търпението ви ще играе решаваща роля за стабилността в емоционален, материален и професионален план. Залагайте на дългосрочните инвестиции.

Везни

Съсредоточете усилията си върху професионалната сфера, съществува риск от провал. Изпипвайте нещата в детайли, до най-малките подробности. Изберете подходящият момент за действие, не избързвайте. Някои от вас получават материални придобивки от успешно реализирани сделки.

Скорпион

Привлечени сте от новостите около вас. Ако подходът ви е правилен скоро ще се поздравите с придобивки. По здравословен проблем задължително се консултирайте със специалист. Денят е подходящ за общуване с всичко, което ви носи настроение и ви помага да станете по-ведри и добри.

Стрелец

Мисълта ви днес ще е далеч от настоящата работа, тъй като сте получили примамливо предложение за нещо, което отдавна обмисляте. Не е изключено да ви се наложи да пътувате по работа, но бъдете сигурни че разнообразието ще ви се отрази. Член от семейството ви има нужда от помощта ви, така че направете всичко възможно за да сте му от полза.

Козирог

Гледайте напред и не хабете енергията си в мисли по отминали събития. Съществува риск да се поставите в уязвима позиция, като се обвързвате с непроверени хора. Решимостта ви да успеете и силният ви характер вдъхновяват хората, с които работите.

Водолей 

Ако сега ви е паднало да се възползвате от промяна в обстоятелствата в офиса, не се колебайте, а направо действате. Едва ли друг път ще имате подобен шанс. Единственото, което трябва да направите е да се изявите в най-добрата си светлина.

Риби

Този четвъртък ще ви се отдава интелектуалната работа, както и дейностите свързани по някакъв начин с изкуство във всичките му форми. Най-важно на този етап от време ще е да имате точен план за действие, защото така ще можете да бъдете по-ефективни.