close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 21 август 2018 г.

horoskop 21

Овен

Дошло е време за благоприятно развитие на едно начинание, което е погълнало много от енергията ви напоследък. Изяснете си отношенията с партньора, за да не си създавате допълнително напрежение. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно.

Телец

В начинанията ви днес не ви очакват изненади. За предпочитане е да не се захващате с нищо, което не ви е добре познато. Разчитайте най-вече на себе си, за да не останете разочаровани. Имайте търпение в личен план, възможно е да настъпят по-благоприятни обстоятелства и да постигнете намеренията си.

Близнаци

Ще търсите близостта на някой, на когото имате доверие, в желанието си да му споделите проблемите си. Това ще ви помогне да ги решите по-скоро. Колкото по-малко ангажименти поемате днес, толкова по-добре ще се чувствате. Бъдете предпазливи към малко познати хора. Кратко пътуване ще ви тонизира и помогне да преодолеете депресията си.

Рак

Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.

Лъв

Днес сте настроени малко лениво, но обстановката на работното ви място бързо ще ви събуди и ще възвърне работоспособността ви. Лесно се амбицирате, но за съжаление ентусиазмът ви бързо се изпарява.

Дева

В общуването си ще срещате разбиране и добър прием на идеи и предложения. Ще получите всичко, за което се борите, щом сте с добри намерения не само за себе си, но и към останалите. Добрата ви енергия ще привлича подобни на вас и ще носи настроение на всички. Духовни прозрения за бъдещето.

Везни

Бъдете особено внимателни в отношенията с партньора си, защото там е възможно да възникне конфликт. Помислете добре как да действате, така че да вземете най-доброто решение. Не прибързвайте с покупките.

Скорпион

Реализацията на всичките ви планове днес ще се забавят. Запазете спокойствие и бъдете търпеливи. Не оказвайте натиск върху ситуации и хора. Не се притеснявайте, дори и нещата да не изглеждат на пръв поглед добре, накрая всичко ще се нареди.

Стрелец

Пред вас се откриват неочаквани възможности да развиете талантите си. Ще покажете на какво сте способни. Очертава се и да пътувате. Срещате хора, които ще ви помогнат в развитието и с които ще планирате съвместни дейности. Предстои ви и среща с човек, който се оказва силно привлечен от вас и не е изключено да започнете връзка.

Козирог

Днес ще трябва да обърнете внимание най-вече на семейните си отношения. Не допускайте да настъпва криза в тях. Не се оставяйте да бъдете ръководени от мнението на другите. Ако ви се налагат пътувания и някакви преговори, отложете ги за другата седмица.

Водолей

Несъгласието ви с нечие решение не бива да пречи на отношенията помежду ви. Намерете по-елегантен начин да изразите становището си, без да влизате в конфликт и да застрашавате връзката си. Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще. Волята ви е силна, но не пренебрегвайте и другите.

Риби

Ще имате страхотни моменти с приятели и роднини. Внимавайте само с финансовите въпроси. Не е препоръчително да слагате ново начало на някакво важно за вас занимание. Приключете работните проекти и не ги оставяйте за по-нататък.