close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 21 декември 2018 г.

horoskop 21

Овен

В добро настроение и с усещане за подем, ще работите по оптимизацията на своя идея. Ще задълбочите сътрудничеството си с хора, които са запознати с делата ви и заедно ще отхвърлите голяма част от тях. Наред с това ще се вълнувате и от по-приятни теми, като любовта, приятелството и добротата, отваряйки сетивата си за тях.

Телец

Успешното и навременно приключване на започната задача ще ви направи по-съсредоточени и отговорни. Добре е да вникнете и в проблема на човека до вас, не го оставяте да страда. Очакванията ви са големи по отношение на една връзка, но помислете дали давате всичко от себе си в нея.

Близнаци     

Натовареността ви в последно време се отразява неблагоприятно на нервите, климата в семейството и приятелските връзки. Загрижени за всичко това, ще се мобилизирате с приключване на задача, с намерението да си осигурите повече лично време.

Рак    

Ще имате успехи, ако сами се погрижите за себе си и не чакате друг да го направи. И друг път сте изпадали в подобна ситуация, за това няма да бъдете затруднени. Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате духовно. С артистичните си таланти ще печелите аплодисментите на публиката.

Лъв

Усетът ви за красивото ще ви помогне да изпитате много емоции, кога добри, кога по-добри. Предложение за нова или допълнителна работа ще ви направи по-щедри, но не харчете неразумно. Много от вас ще са привлечени от мисли за развлечения и почивка.

Дева

Нямате основателни причини за безпокойство за развитието на професионалните ви и лични дела. По житейски мъдри, ще се дистанцирате от дразнители и чужди неудачи, запазвайки енергията си за по-важните неща. В отлична форма на духа и здравето, ще постигнете напредък във всичко, с което се захванете днес.

Везни

Пред вас се откриват някои неясни професионални предизвикателства. Предстои ви труден избор, свързан с работата, може дори да я смените. Бъдете сигурни обаче, че ще постигнете всичките си цели, дори ако ви се наложи да оставите нещо зад гърба си.

Скорпион

Днес ще усетите известни подобрения във финансовото ви състояние. Бъдете деликатни в комуникацията, свързана с работа. Възможно е да откриете нови източници на доход. В личния си живот сте обзети от ревност.

Стрелец

От вас зависи накъде ще насочите желанията и интересите си днес. Ако се захванете с по-амбициозни задачи – ще успеете. Близките ще ви подкрепят и всичко ще мине много по-леко, отколкото си го представяте. Така че действайте. Любовните трепети, присъстващи до вас ще ви потопят в нови изживявания.

Козирог

Ще се радвате на изяви в област, в която сте силни. Работата ще ви предложи интересни предизвикателства. Ако търсите подкрепа за проект, върху който работите, насочете усилията си в правилната посока. Щом попаднете на подходящия човек, ще я получите много по-скоро от очакваното.

Водолей

Днес са възможни нови запознанства и приятелства, а те от своя страна могат да прераснат дори и във връзка. Амбициите ви растат, чувствате се уверени и могъщи. Ще се борите за осъществяването на големи проекти, без много да мислите за последствията.

Риби

Ще се радвате на добро разбирателство с околния свят, което ще ви позволи да помислите за почивката си, без да се притеснявате за нищо. Разсъждавайки върху живота си, ще откриете, че има още, което бихте могли да направите за себе си. Плановете ви ще включат и едно пътуване, за което решавате днес.