close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 21 октомври 2018 г.

horoskop 21

Овен

Използвайте времето за почивка и се опитайте да не мислите за нещата, които ви създават напрежение. Днес се занимавайте с неща, които са ви интересни, обогатяват ви със знания и ви носят душевна наслада.

Телец

Днес шансът е на ваша страна и с повече усърдие ще постигнете нещата, за които се борите. Съсредоточете се върху преките си ангажименти. Но си осигурете и време за почивка. Новини от далече ще ви донесат радостни изживявания. Връзките ви с чужбина са силни и е очевидно, че там мислят за вас.

Близнаци

Умората от седмицата ще ви подтикне да търсите тихо място за спокойствие и почивка. Ако сте обвързани, то е възможно да се съобразите с желанията на другите, защото обичате и на тях да им е добре. Не е изключено да се почувствате и леко отегчени от нечии претенции, но ще го преживеете без излишен шум.

Рак

Ако има нещо, което тревожи мислите ви не се колебайте да го споделите. Ще намерите по-бързо решението и ще ви олекне. Добре е да не се ангажирате с прекалено много задачи. Постепенно ще навлезете във форма, но до тогава се щадете повече. Така можете да постигнете резултатите, които очаквате.

Лъв

Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно.

Дева

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада. Намерете време и за почивка.

Везни

Тази неделя ще се заемете с решаване на проблем, на който все не отделяхте време през последните дни. Ще се справите, въпреки умората си. Други ще се занимават с дейност, позволяваща им да проявят индивидуалността си.

Скорпион

Ще се почувствате оптимистично настроени, защото сте се запътили към осъществяването на една ваша идея. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите начин да се освободите от някои отговорности.

Стрелец

Предстоят ви много ангажименти, някои от които съвсем непредвидени, но за сметка на това пък желани. Изчакайте при взимането на генерални решения, моментът не е подходящ за големи промени и ако решите да ги предприемете днес, най-вероятно скоро ще съжалявате. Оставете събитията да се уталожат и едва тогава действайте.

Козирог

Грижите по дома са част от проявите, с които ще запълните времето си днес. Ангажираността ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Запазете приветливостта си, по излъчването ще ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Часовете на отдих ще споделите с предпочитан човек и няма да съжалявате.

Водолей

Активно ще се включите в живота около вас с готовността си да сте полезни и информирани. Ако с нещо не сте съгласни, не задълбочавайте проблема. Повече ще спечелите, ако го решите веднага. По различни причини ще ви се наложи да се съобразявате с хора, стоящи в страни от интересите ви.

Риби

С повече прагматизъм ще се предпазите в непредвидените ситуации. За да не се затруднявате действайте по предварително набелязания план и няма да пропуснете важното. Много хора се нуждаят от вас. Ще се наложи да станете по-активни по отношение на своите решения. Тенденциите са към развитие на нови не овладени способности.