close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 21 септември 2018 г.

horoskop 21

Овен

Имате интересни идеи и не губите време, а ги осъществите. Организирани сте и следвате плътно програмата си. Не искате нещо планирано да остане вън от ангажиментите ви за този ден. Вслушайте се в съвета на свой близък, дори да ви се струва несериозен в началото. Очакват ви добри професионални новини.

Телец

Спечелвате си добри позиции на работното място днес благодарение на целенасочените ви и неотклонни действия напоследък. Стремите се към успеха и той е съвсем близо до вас. Добре ще е ако поемете част от ангажиментите на член от семейството си, в което ще му окажете неоценимо съдействие.

Близнаци

Днес няма да ви липсва нищо от онова, от което се нуждаете. На работното място ще изпъквате с интелект и повишена работоспособност. Имате планове за бъдещите си начинания, голяма част от които ще трябва да отсеете и да пристъпите към реализацията им.

Рак

Очакват ви промени в професионален план. Бъдете внимателни за здравето си. Почивайте повече. Опитайте се да подредите мислите и чувствата си. Използвайте логиката, за да се отървете от страховете. Ако се налага, останете за малко сами.

Лъв

Чудесни възможности за лично усъвършенстване ви предлага този ден. Имате искреното желание и немалките способности да вървите напред, затова се възползвайте от шансовете, които ви се дават. Реагирайте навреме, не мислете прекалено много. Твърде критично сте настроени към сърдечния си партньор, може да му дойде в повече.

Дева

В добро настроение и състояние надуха ще работите по реализиране на целите си. В професионален план се доближавате до добрите образци в кариерата и това ви изпълва с доволство. Не по-малко значение отдавате и на финансовото благополучие, но човешките и духовни ценности поставяте на първо място.

Везни

Този ден е подходящ за кандидатстване на нов пост, работа  или разширяване на професионалната ви квалификация. Осигурете си достатъчно време, през което да обмислите инициативите си, както и да направите равносметка на цялостното си текущо състояние във финансовата сфера.

Скорпион

Ще останете доволни от изпълнението на общите ангажименти днес. Това рядко ви се случва, но случаят е по-различен, делегирани са ви повече права и това ви допада. Добрата оценка за работата ви ще се отрази положително и на финансите ви. По-малко предлагайте съветите си и ще се радвате на по-голям интерес към особата си.

Стрелец

Денят е благоприятен за работа и ще можете да отхвърлите голяма част от планираните за днес задачи. Деловите представители на знака ще подготвят условията за подписване на споразумения, които ще им осигурят добри печалби за в бъдеще. Бъдете по-търпеливи, ако ви се налага да общувате с административните органи, излишно ще хабите енергията си.

Козирог

Усилен ден на професионалното поприще. Чувствате се самоуверени и изпълнени с енергия. Очарованието ви привлича представител на противоположния пол, който отдавна не е безразличен към вас. Нека действията ви отговарят на истинските ви намерения. Очаквайте стабилизиране на финансовото ви състояние.

Водолей

Денят ще бъде пълноценен във всяко едно отношение. Работата ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите ви с различни хора ще ви предложат ценна информация. Случайно стечение на обстоятелствата ви среща с позабравен приятел. Моментът е много подходящ за нови начинания.

Риби

Възможности за желана изява и за укрепване на авторитета се откриват пред мнозина от вас. Най-вероятно са свързани с личния ви живот или занимания извън професията ви. Бъдете умерени при изразходването на средства. Има голяма вероятност да се увлечете в необмислени покупки или разходи, за които след това ще съжалявате.