close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 август 2017 г.

horoskop 22

Овен

С повече упоритост и добра организация ще постигнете напредък в делата си. Едни от вас ще се поздравят с повишение, други ще започнат нова работа. Разминаване с партньора или подновяване на приключила вече връзка. Такива и още други развития в живота си очаквайте днес.

Телец 

Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и до колко ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от целите си, работете съсредоточено и последователно. Ако следвате съветите няма да имате причини за недоволство.

Близнаци 

Този вторник с искреността си можете да постигнете невероятни чудеса в отношенията със заобикалящите ви в личен и професионален план. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер.

Рак

Бъдете премерени в приказките си днес, словоохотливостта ви може да се отрази зле на положението ви. Действайте предпазливо, като изчакате удобния момент и задължително след проучване на възможностите си. Ще имате своя шанс, но трябва да покажете, че сте готови да се възползвате.

Лъв

Предстоящо събитие ще ви накара да се почувствате напрегнати и е възможно вълнението да ви дойде в повече. Дайте си глътка въздух и мислете положително. Нещата ще се развият така, както ги планирате вие.

Дева

Получавате доста съблазнително предложение в професионален план, но вероятно ще се наложи да го съгласувате със семейството. Изглежда става дума за доста натоварена и много добре платена работа с отлични възможности за развитие. Предпазливостта ви при контактите с потенциален делови партньор е напълно уместна и ще ви спести неприятности.

Везни

С конструктивна мисъл и отговорно поведение ще пристъпите към работата си, което е предпоставка за успех. Организирани и точни ще решавате възникналите въпроси, с което ще ускорите и други развития в своя полза. По отношение на бизнеса е необходимо да сте по-инициативни.

Скорпион

В желанието си да наложите виждането си на всяка цена са възможни недоразумения и други негативни последствия за вас. Бъдете толерантни и се стремете към синхрон в действията с онези, които ви интересуват, за да вървят гладко нещата. Мислете позитивно и ще ви бъде по-лесно да се справите с проблемите.

Стрелец

Днес контролирайте склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще подобрите стабилността си във финансовата сфера. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата, но не влизайте в съдружие с приятели.

Козирог

За да се развиват делата ви добре включете и други в тях. Така ще си осигурите средства и допълваща ви мисъл. Не бъдете прибързани, особено в интимните отношения. Дайте си повече време и ще имате даровете, за които мечтаете.

Водолей 

Преосмисляйки възможностите си, ще заложите на сигурното, избягвайки съзнателно риска. Заложете на доброто си сърце и чувство за хумор, с тях ще се справите по-лесно в деликатна ситуация. По-често изразявайте доверието си към хората, с които работите, за да вървят по-леко делата ви. Не се ангажирайте сами с всичко, разпределете задачите и живейте спокойно.

Риби

Денят няма да бъде от най-запомнящите се. Само от вас самите ще зависи добрия изход на делата ви. За това бъдете смирени и тактични. Подходящи са занимания за духовно обогатяване. Публични изяви не са препоръчителни.