close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 декември 2022 г.

horoskop 22

Овен

Старанието ви да сте максимално полезни на партньорите си в бизнеса ще се възнагради. Ще научите полезни неща, отнасящи се до вас и бъдещето ви. Добрите ви изяви ще бъдат оценени, желанията ви ще бъдат зачетени и това допълнително ще ви кара да се чувствате добре. Хармонични отношения в семейството и с партньора ви.

Телец

Мнозина от вас са във властта на мързеливо бездействие и единственото, което ги привлича е да останат целия ден в леглото. Най-вероятно никой няма да ви пречи на това амбициозно начинание, но рискувате да пропуснете интересни събития навън. Приятели ще ви поканят да споделите празника им.

Близнаци

Нечие присъствие ще ви вълнува и привлича неудържимо, изпълвайки ви с трепети и очаквания. Радостни ще бъдете от предстояща среща. Оставете се на хубавите си чувства и не търсете други пътища за отмора. Любовта ще направи нужното, за да се почувствате на своето място.

Рак

Най-сетне ще получите вестта, която отдавна очаквате. Част от амбициите ви ще се увенчаят с успех още днес, когато ще имате възможност да постигнете значителен напредък в професионалното си развитие. Партньорите ви ще останат доволни от начина, по който се справяте. С доброто си настроение печелите внимание и ще се радвате на споделени мигове на удоволствия.

Лъв   

Съсредоточени сте върху задачите си и това ви прави незаменими. Устойчиви сте на промените и това е във ваш плюс. Посветете вечерта на семейството си и се насладете на атмосферата в къщи. Имате нужда от цялата си енергия. Освободете се от притесненията си по отношение на близък роднина. Скоро ще се възстанови.

Дева

В края на деня ще си дадете равносметка, че днес всъщност сте се грижили повече за другите отколкото за себе си. Дори и така, това ще ви удовлетвори, а и другите ще го оценят и ще се реваншират.

Везни

Опитите да спечелите доверието или да привлечете вниманието на важен за вас човек, ще се увенчаят с успех, ако подходите по-дипломатично и не действате агресивно. Мнозина от вас се стремят към изява и внимание. Евентуални проблеми у дома може да ангажират вниманието ви, но най-вероятно бързо ще се справите и то без да влагате излишни нерви.

Скорпион

Динамичен и разнообразен ден предстои на онези от вас, които предпочетат да прекарат деня извън дома си. Изпълнени сте с енергия и смятате почивката за излишна. Обичате общуването и денят ви предлага прекрасни възможности в това отношение. Ако имате възможност да пробвате нещо ново, не се колебайте да го сторите. Многообещаващ флирт.

Стрелец

Успехът ще е с вас и с лекота ще се справяте със задачите си. Неотложни ангажименти ще накарат някои от вас да пътуват по работа. В семейството са възможни проблеми с децата, но ще бъдете в състояние да ги решите. Добре ще е, ако се замисляте по-често за впечатлението, което оставяте у другите.

Козирог

В съвместен бизнес може да разчитате напълно на партньорите си. Ще набележите конкретен бизнес план. В семейството нещата не са хармонични и се налага в открит разговор да изслушате претенциите на близките ви.

Водолей

С много ангажименти и динамично развитие на събитията около вас започва деня. Програмата ви ще ви срещне с интересни хора и това ще ви обогати. Но съществува риск и да ви отегчи, за това намерете подходящи начини за разтоварване от напрежението. Любовен флирт ще ви създаде приятни мигове и удоволствия.

Риби

Умело владеещи себе си, ще защитите интересите си и ще постигнете максималното в случай, че стигнете до такава развръзка, защото са възможни и други. Повече внимание отделете на приятелското присъствие около вас, не говорете само за себе си. Доброто ви отношение към света говори за вътрешна хармония и добронамереност в делата.