close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 септември 2018 г.

horoskop 22

Овен

Радвате се на гостоприемство навсякъде, където отидете днес. Стараете се удовлетворите желанията на хората, които обичате и не пестите усилия, за да го постигнете. Добре ще е да обсъдите внимателно належащ проблем със свой близък, преди да пристъпите към реални действия. Умеете да правите компромиси когато от това зависи разбирателството около вас.

Телец

Този ден е подходящ да свършите с всички ангажименти от битов характер, които не търпят отлагане. Разпределете така бюджета си, за да не изпитате финансови затруднения в близко бъдеще.

Близнаци

Този ден ще ви донесе много приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Ще ви зарадва и телефонно обаждане, от което ще разберете за решен проблем, който ви тормози от доста време. Не харчете пари за ненужни и безсмислени предмети.

Рак

Бъдете сдържани към недостатъците на близките си. Прекалената ви критичност може да влоши атмосферата у дома. Приятна новина ще повиши настроението ви. Всичките ви очаквания по отношение на предстоящата ви заетост не са напразни. Имате да свършите неща, които не търпят отлагане.

Лъв

Не си оставайте вкъщи тази събота, приемете покана за парти, където ще се запознаете с интересна личност. Възможно е и да срещнете любовта на живота си. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи.

Дева

Денят ще благоприятства намеренията ви, независимо, че са възможни и изненади. Отдайте цялото си внимание на това, с което ще се захванете и ще получите бърза реализация на идеята си. Не предизвиквайте близките си с необмислени приказки и ще запазите добрия тон. Не пропускайте да направите и нещо лично за себе си.

Везни

Денят ви ще донесе много приятни изненади и положителни емоции. Ще се радвате на любовта на любим човек. Не правете излишни разходи, за да не изпитвате финансови затруднение в последствие. Не предприемайте пътуване на дълги разстояния.

Скорпион

Чувствате се чудесно, но не подценявайте реалността. Вие най-добре знаете, че тя не винаги е такава, каквато ви изглежда. Опитвайте се да избягвате споровете, рискувате да си навлечете излишни неприятности. В интимната сфера са възможни разминавания и то защото не винаги успявате да синхронизирате емоциите си с тези на партньора ви.

Стрелец

Настроението ви днес е приповдигнато и можете да бъдете сигурни, че няма да скучаете. Успявате да постигнете онова, което искате макар и не без излишни конфликти с близки хора. Насочвате вниманието си към неща, които досега не сте забелязвали и в момента ви се струват много привлекателни. Вечерта ще получите покана от роднини, не я пренебрегвайте.

Козирог

Налага се да бъдете повече общителни днес. Денят ви открива чудесни възможности стига да преодолеете нерешителността си. Не бързайте да упреквате когото и да било за допуснати грешки, със сигурност ще се окаже, че наистина няма вина. Ако се колебаете дали сега е времето да смените жилището си, знайте че още не е дошъл този момент.

Водолей

Този ден може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с малки подаръци. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.

Риби

Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.