close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 юли 2017 г.

horoskop 22

Овен

Някои от представителите на зодията ще се радват на спокойствие и хармония у дома. Други ги очаква път и вълнуващи срещи с добри приятели. Не правете ненужни покупки.

Телец 

Постарайте се бързо да се ориентирате в обстановката, но не бързайте с действията. Завързвайте полезни връзки навсякъде, където се намирате. Това е благоприятен ден за пътувания и просто за общуване.

Близнаци 

Тази събота в личните отношения не е време за голословни комплименти. Знаците на внимание е добре да носят материален характер – направете подарък. Колкото и да са ви сладки думите, действията са друго нещо.

Рак

Днес ще придобивате размах и възможностите сами ще идват на пътя ви. В уединение мислете за стратегическите си цели, за смисъла на работа или отношенията ви с половинката и децата

Лъв

Вашето финансово положение ще се подобри неочаквано в резултат на вашия усърден труд в последно време. Срещнете се с нови хора и проследете развитието на бизнеса си. Опитайте се да концентрирате идеите си.

Дева

Денят е подходящ да дадете воля на артистичните си възможности. Разговорите с околните ще променят мнението ви за настоящата ситуация. Ако ви поискат помощ не се отзовавайте веднага, а преценете възможностите си.

Везни

Твърде вероятно е да се изправите пред някои неочаквани предизвикателства, които могат да поставят под въпрос материалната ви сигурност. Бъдете последователни. Опитайте се да владеете чувствата си пред партньора в любовта.

Скорпион

Не се преуморявайте през този ден, за да нямате здравословни проблеми. Отделете повече време за отдих и забавление. Не отказвайте покана за среща с приятели. Имате нужда да промените начина си на живот.

Стрелец

Успешен и динамичен ден. Възползвайте се от добрите новини, за да повишите доходите си, особено ако става въпрос да започнете свой бизнес. Среща със стар приятел ще ви зареди с положителна енергия и ще върне хубавите спомени от миналото.

Козирог

Днес отложете всичко, което не е задължително, поставете си цел и зарадвайте околните с усърдие и сериозен подход към делата. Ориентирайте се към идеалите си и се опитайте да им съответствате.

Водолей 

Останете позитивни и весели и през този ден. Периодът е добър за вас, за да вземете нещата в свои ръцете. Свържете се с други хора и вземете участие в групови проекти, където да изразите вашата креативност.

Риби

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Ще получите добри новини за решен финансов проблем.