close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 юни 2017 г.

horoskop 22

Овен

Справяте се много добре със служебните си задължения и мнозина от вас не се и замислят за почивка. Моментът е много подходящ за бързо напредване в кариерата и ако държите достатъчно на това ще положите необходимите усилия. Всичко работи за вас, а и вие сте в чудесна форма, така че няма причина да не успеете да осъществите замислите си.

Телец 

Добронамерени сте в общуването и това прави всички около вас доволни. Предсказуемостта на поведението ви също помага за равновесието на силите. Не се плашете от нови начинания.

Близнаци 

В общуванията си ще проявите дискретност, с което ще повишите доверието в себе си. Други ще пристъпят към подготовката на дългосрочен проект, за някои свързан и с чуждестранно участие. Като цяло ще ви вълнуват проблемите на ежедневието, бизнеса и свързаните с него финанси. Хранете се пълноценно.

Рак

Не си губете времето в напразни разисквания и монолози. Това би ви попречило да се организирате и свършите полезна работа. Бизнеса ви налага активни действия. Ако изтървете момента ще загубите. Не отказвайте помощ на човек в нужда.

Лъв

Нерешени въпроси на работното място или у дома ще занимават много от вас днес. Потърсете допълнителна информация, за да направите обективна оценка и вземете правилните решения. Конструктивна идея ще ви обнадежди за изхода, но работата трябва да започне сега. Не допускайте желанието ви да сте с някого да ви постави в негова зависимост.

Дева

Сами няма да успеете във всичко, което сте планирали днес. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа, защото ще я получите без усилия. В отстояване на свои интереси е нужно да сте сигурни в позициите, на които заставате, в противен случай са възможни грешки.

Везни

Ще се наложи да се заемете с решаване на финансови проблеми, и то – не само със своите собствени. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат неочаквано много и няма да е толкова лесно да подкрепите всеки. Добре би било, ако умеете да казвате днес „не” любезно и твърдо. Но денят е подходящ за участие в светски мероприятия. Не се страхувайте да привличате вниманието и да сте на показ. На околните правите изключително добро впечатление.

Скорпион

Не започвайте нова работа, особено ако не сте приключили със старите си ангажименти. Направете всичко по силите си, за да успеете с инициативите си, въпреки страховете от евентуален провал. Не отлагайте да приключите с някои битови проблеми в дома си.

Стрелец

Действате хладнокръвно, за да се справите на време с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Изгодни ще са всички положения, идващи от контактите със заобикалящия ви свят.

Козирог

Днес не трябва да се съмнявате в потенциалните си възможности да внесете някои промени на работното си място. Дори и да сте подложени на редица изпитания не се страхувайте да отстоявате до край собствената си позиция. В любовта ще сте на кръстопът.

Водолей 

Този четвъртък ще сте обсебени от една идея, която искате да осъществите от доста време. Вашето мислене ще ви отведе в положителна насока. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, като се позабавлявате заедно.

Риби

Проявете великодушие към ваш близък и му простете дребните прегрешения. Не се поддавайте на инерцията, която е на път да ви обхване. Открийте нови предизвикателства в ежедневните си занимания. Потърсете начин да стабилизирате финансовото си състояние.