close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 август 2017 г.

horoskop-23

Овен

Нещо специално ще промени нагласата ви за деня и ще постави началото на нова традиция в семейството и приятелските взаимоотношения. Връзките ще ви носят повече настроение и ще повишат очакванията ви, което по свой начин ще се отрази на бъдещето ви. С мощен тласък на енергия ще работите за собствения си просперитет.

Телец 

Работата ви носи пълно удовлетворение днес. Предприемате стъпки по осъществяването на ваша отколешна идея. Съобразявайте се единствено с личните си желания и не позволявайте да ви се качват на главата. Силното ви чувство за хумор прави атмосферата около вас много приятна и присъствието ви се отразява благотворно на околните.

Близнаци 

Ще получите съдействие в осъществяването на отдавна планиран проект. То ще ви помогне да разгърнете потенциала си и да покажете способностите си. Ще изживеете приятни моменти с човек, близък на сърцето ви.

Рак

Добре обмислете позицията си и не допускайте грешки, които могат да бъдат използвани срещу вас. Едно разочарование от близък на сърцето ви човек. Ще се опитат да ви злепоставят, но вашата интуиция ще ви спаси.

Лъв

Днес се опитайте да завършите започнатите от вас неотдавна проекти в професионалната област. Премахвайте някои недоразумения в общуването с приятели от близкото минало. Концентрирайте вниманието си върху желанието си да постигнете материална стабилност.

Дева

Днес към вас ще са насочени погледите на много хора в очакване на справедливост и правилни действия. Не ги разочаровайте. Бъдете на нивото на собствените си претенции и работете. Имате неограничени способности, стига да пожелаете да ги приложите.

Везни

Преумората си казва думата, необходима ви е почивка. Чувствате, че времето не стига за всичко, което сте намислили. Опитайте се да отхвърлите част от задачите си или помолете близките си да ви помогнат. Имате нужда от промяна на обстановката.

Скорпион

По отношение на професионалната си работа търсете и други решения на проблемите. Не се ограничавайте в само една посока да мислите. В определен момент може да се окаже, че има и по-добро решение на даден въпрос. Така ще станете по-съвършени.

Стрелец

Не се притеснявайте, ако сте в началото на нова работа, дейност или проект. Ще имате сили да се справите и според предвижданията си ще напреднете бързо в овладяване на тънкостите. Финансови придобивки ще засилят желанието ви да продължите, без това да влияе на отношенията ви с околния свят.

Козирог

Някои от вас е възможно да се чувстват объркани днес, тъй като нещо, което са очаквали не се е осъществило. Бъдете спокойни, че това състояние е временно и съвсем скоро ще намерите изход от ситуацията. В личен план трябва ясно да поставите желанията си, а не да очаквате другата страна сама да се досеща за тях. Това само ще донесе конфликти.

Водолей 

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в професионален или материален план. Мнозина от вас ще са в плен на своите емоции, което може да ги отдалечи от реалността.

Риби

Ще посветите голяма част от времето си днес на цел, чиято цена определяте, като много висока. Съдбата ще благоприятства усилията ви и в много отношения ще оставате доволни от себе си. Бизнес начинанията ще ви срещнат с хора, чиито интереси стоят над всичко и това може да ви по изнерви.