close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 декември 2018 г.

horoskop

Овен

Знаете отлично какво трябва да направите, за да постигнете целите си. Оставете настрани дребните задачи и се концентрирайте върху същественото. Хората около вас подкрепят идеите ви, но не очаквайте винаги да са на едно мнение с вас. Вслушвайте се повече в съветите им и няма да сбъркате.

Телец

Ще ви занимават мисли свързани с предстоящи събития с децата ви или с други членове на фамилията. За някои денят ще се свързва с пътуване. Сега е важно какво мислите. Приемете хората, такива, каквито са и зрялото ви чувство за отговорност, вашата честност и лоялност ще ви донесат успеха, към който сте се устремили.

Близнаци     

Ще се включите в решаване на семеен проблем и с общи усилия ще се справите. Други от вас ще пътуват или ще участват в международна проява. Денят ви ще е ползотворен и ще постигнете договорености по въпроси от взаимен интерес. В личните си дела не пренебрегвайте сърцето си.

Рак    

Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Подбирайте обкръжението си и не позволявайте на всеки, който е с понижено настроение да ви влияе негативно. В любовта развитията ще ви носят повече удовлетворение и ще ви правят активни. Обичани сте и вие на свой ред покажете привързаността си.

Лъв

Ще се радвате на приятни развития в живота си днес. Добрата случайност ще ви срещне с подходящия човек, на подходящото място. В резултат на това са възможни нови съдружия, работа и любов. Денят е благодатен за хората на творческия труд. Не давайте обещания, които могат да ви затруднят впоследствие.

Дева

Денят започва много добре за повечето от представителите на зодията. Настроението ви е прекрасно, а желанието да помагате на околните е изглежда непреодолимо. За щастие днес ще ви се открият много и разнообразни възможности в тази насока. Няма да пестите силите си и ще зарадвате много хора, удовлетворението ви е несравнимо.

Везни

Не се тревожете, ще намерите време за всичко. Ако не днес, то и утре е ден. Доста претоварени сте напоследък и това може би ви пречи да степенувате проблемите по важност. Като че ли умората се очертава като най-сериозния ви проблем. Намерете време за разтоварване, разходка сред природата с подходяща компания може да свърши чудесна работа.

Скорпион    

Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие.

Стрелец

Настроението ви днес е великолепно. Великодушието, което проявявате радва хората около вас. Склонни сте да помагате на онези, които ви заобикалят и те ще ви бъдат признателни. Денят е подходящ за пътуване и почивка. Любовта ще стопли душата ви, а също и на човека до вас.

Козирог

Партньорът ви очаква от вас повече динамика и близост в интимните отношения. Организирайте интересни и приятни занимания за вас двамата. Вечерта ви предстои приятна изненада. Можете да получите много повече, ако подходите по подходящия начин. Не се колебайте да действате, когато дойде момента.

Водолей

Не се поддавайте на разколебаване, ако някой има намерение да ви разубеждава от идеите ви. Вслушвайте се в собствения си глас, бъдете верни на себе с. Вие най-добре знаете какво можете и с какво има да се преборите. От правилното ви поведение ще следват успехите ви.

Риби

Безпрекословната ви вяра във ваш близък днес може да бъде разколебана. Ще сгрешите, ако се доверите на хорските приказки. Поговорете лично с човека и едва тогава правете изводи. Така ще си спестите доста неприятни емоции. Печелите симпатиите на привлекателна за вас личност, което може да се окаже началото на желана и трайна връзка.