close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 март 2019 г.

horoskop

Овен

Ще отхвърлите задачите си за деня и времето ще ви стигне за по-приятни занимания. Повечето от вас ще се радват на добро здраве и творческо вдъхновение. Ведрото ви излъчване ще насища атмосферата с настроение и усещане за свобода. Направете някого щастлив и ще се почувствате удовлетворени.

Телец

Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Без притеснения ще настоявате да бъдете чути и да защитите тезата си. Сами ще намерите прекият път към човека, който ви вълнува, спечелвайки го с неподправено внимание и чар.

Близнаци

Не пренебрегвайте човека, от когото сте зависими в една или друга степен. Способностите ви са безспорни, но никой не е незаменим, помислете за това. Животът ще продължи, независимо от вашето решение, но трудно бихте възстановили разрушените мостовете след себе си. Дайте път на доброто, което носите в сърцето си.

Рак

Днес бъдете по-внимателни спрямо околните и внимавайте с тона, с който им говорите. Ако си позволите да бъдете по-груби от обикновено, това може да се обърне срещу вас. Бъдете внимателни и с финансите. Не допускайте необмислени разходи и в никакъв случай не си вземайте нещо прекалено скъпо.

Лъв

Ще ви се наложи да се ангажирате с не малко задачи и с това ще предизвикате не скрития интерес на много хора. Предстои ви да реализирате голяма част от плановете си и нямате никакво време за губене. Това ще ви донесе приходи, които чакате от много време насам. Навлизате в период на трайни постижения, възползвайте се.

Дева

Денят е чудесен за забавления. Открийте подходящите хора и се веселете. Работата няма да ви тормози и ще ви остане предостатъчно време за развлечение. Колебанията ви в личния живот ще получат благоприятно разрешение от само себе си.

Везни

Дайте предимство на онези занимания, които ще са полезни на духа и здравето ви. Природата, водата и слънцето ще ви се отразят релаксиращо и обновяващо. Ако ви владеят романтични мисли и желания не бъдете прекалено недостъпни, за да не загубите интереса към себе си.

Скорпион

Тази събота има опасност да се отдадете прекалено много на емоциите и проблемите на близките ви, което ще ви накара да се чувствате изморени на по-късен етап. Прекарайте деня в забавления и почивка, така че не се претоварвайте много.

Стрелец

Възможно е да се почувствате отегчени и раздразнителни, въпреки проявеното внимание към вас. Вземете мерки и си починете, потърсете си приятни занимания, които да ви разведрят и успокоят. Пътуване наблизо или бизнес-занимания ще ви заинтригуват повече от обикновено, съзирайки потенциал в тях.

Козирог

Работната седмица е била изтощителна за някои от вас. Едва ли ви е останало много време за близките ви. Случва ви се да пренебрегвате семейството си и сега е момента да поправите това. Не се дистанцирайте от проблемите. Заемете се директно с тях и ще се изненадате на лекотата, с която ще се справите.

Водолей

Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Имате особено изострена чувствителност днес и това ви помага да усещате и претворявате по много интересен начин нещата. Ваш приятел се нуждае от съвет. Обърнете внимание и на здравето си. Можете да направите нещо за да предотвратите по-сериозни проблеми.

Риби

Непредвидими причини ще внесат объркване в програмата ви днес. Това няма да ви откаже да търсите оптималния вариант за изпълнение на идеите си и типично във ваш стил ще изберете най-непредвидимият. Съзнателно ще се стремите към хора, които споделят интересите ви, общуването с които ще е от полза на всички ви.