close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 септември 2018 г.

horoskop

Овен

Направете деня си по-спокоен и развлекателен. Това е добра перспектива, но за съжаление малко ще се възползват от нея. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Запазете за себе си тревожните мисли, ако не вие, близките ви се нуждаят от защита и спокойствие.

Телец

Повече от времето си ще посветите на дома и близките ви. Други ще прегърнат печеливша идея и ще работят, за да напреднат в очакванията си. Скоро ще можете да се поздравите с нова работа или по-висока позиция, залагайки на професионалната си подготовка. Други от вас ще посетят близките си.

Близнаци

Щадете себе си и по-малко мислете за работа днес. Използвайте времето си за приятни занимания, с които да забравите за грижите и стреса. Планирано пътуване ще ви напомни за задачи, които не търпят отлагане.

Рак

Този ден ще протече спокойно, в компанията на вашето семейство. Отделете време за своите собствени интереси и хобита. Не се захващайте с някакви промени в домашната обстановка, защото ще изникнат технически проблеми. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро.

Лъв

Днес ще сте прекалено заети, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Дева

Денят е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Покажете, че го цените и сте готови да го приемете отново. Така ще си помогнете на самите себе си. Ще се освободите от гнетящите ви мисли и ще заживеете по-ведро и спокойно. Мечтата ви да направите нещо за себе си ще се реализира.

Везни

Днешният ден ще премине под знака на емоциите. Настроението ви се променя непрекъснато, затова не бива да се учудвате, ако околните странят от вас. В такива моменти е доста трудно да се контактува с вас. Усмихвайте се по-често и се постарайте да се замете с нещо, което ви успокоява.

Скорпион

Избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки през този ден. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Стрелец

Не оставайте вкъщи през този ден. Приемете покана за приятелска среща или посетете културно мероприятие. Не допускайте до себе си хора, които по някакъв начин ви натоварват психически.

Козирог

Днес попадате на възможност, която не е за изпускане и вие ще съумеете да се възползвате от нея по подобаващ начин. Ще ви се наложи да направите някои жертви, но бъдете сигурни че те ще си струват. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите.

Водолей

Раздялата с някого може да направи деня ви по-тъжен, но имате сили да се справите. Потърсете близостта на онези, които ви зареждат с хубаво настроение и добри мисли, за да откриете по-бързо това, което ви липсва. Предстоящо пътуване изисква да се подготвите, като не оставяте нищо за в последния момент.

Риби

С охота ще организирате нещо специално, с което да изненадате близките си. В отговор на усилията си ще срещнете разбиране и заедно ще се насладите на хубавия ден. Позитивното ви отношение към света и в частност събитията около вас са гаранция за по-лесно осъществяване на намеренията ви.