close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 юни 2017 г.

horoskop-23

Овен

Един успешен ден за творческите личности, а също и за тези които се занимават с бизнес. Положително решение ще намерите по житейски проблем. Очакват ви парични постъпления и подобрение на финансовото ви състояние. В интимния ви живот могат да настъпят проблеми, които за дълго ще определят емоционалната ви връзка.

Телец 

Самостоятелно взимайте решенията си, без да занимавате околните с проблемите си. Наложете си самодисциплина и ще успеете да се справите с всичките си ангажименти. Ще се радвате на вниманието и любовта на интимната си половинка.

Близнаци 

Насочете енергията си в делови начинания. Ще имате бързи реализации, а в личен план – постигнати мечти. С печелившите си идеи ще впечатлите бизнес – партньори и колеги. Не са ви чужди желания за развлечение и романтична близост. Дава ви се да имате силно влияние върху другите, направете така, че да повдигнете духа им.

Рак

Оригиналните ви хрумвания ще започнат да дават положителни резултати, благодарение на постоянството, с което преследвате набелязаните си цели. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации.

Лъв

Ще се заемете с неотложните си задачи, които ще ангажират времето и част от финансите ви. Доверете се на близък човек, ако са ви нужни повече средства, той ще ви подкрепи. Перспективите са благоприятни, не се тревожете. Настроението ви ще се подобри, добра новина или друго очаквано събитие ще направи обстановката около вас по-спокойна.

Дева

Ще се включите в подготовката и провеждането на събитие, от обществено-политическо значение. Изявеното ви присъствие ще се оцени високо и в тази връзка е възможно да получите интересно предложение. Други от вас ще решават жилищен или финансов въпрос. Желанието ви да се отпуснете и забавлявате вечерта ще ви срещне с подходящите хора.

Везни

Скъсете дистанцията между себе си и околните, намерете общ език с тях. По-късно ще влезнете в сътрудничество с някои по делови въпроси. Отношенията в семейството са сърдечни и това ви помага по-пълноценно да се разгърнете в професионалната си работа. Търсещите работа ще се срещнат с бъдещите си работодатели или ще се ориентират към свой бизнес.

Скорпион

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат подложени на стрес, който може да се отрази неблагоприятно на здравословното ви състояние. По-голяма част от вас ще се сблъскат с множество пречки при осъществяване на проектите си.

Стрелец

Без да ви липсва желание, ще се проявите в една надпревара, показвайки категоричното си превъзходство над конкурентите. На някои им предстои промяна, която в едни от случаите означава повишение, за други смяна на работното място. Ще останете приятно изненадани от нечии жест на внимание.

Козирог

Самостоятелно взимайте решенията си, без да занимавате околните с проблемите си. Наложете си самодисциплина и ще успеете да се справите с всичките си ангажименти. Самоинициативите ви ще се толерират и ще ви носят дивиденти. Ще се освободите от материален проблем.

Водолей 

Увереността ви и правилните ви действия помагат на околните да придобият смелост и оптимизъм. Добре се чувстват във вашата компания и онези, чиито проблеми са решени. Роднински дела ще ви потопят в среди, малко познати на вас, но ще се справите.

Риби

Отговорностите няма да ви оставят да си почивате. И вие, като хора, имащи отношение към проблемите на другите ще останете на своя пост. Разумно е да споделите с близките си за невъзможността да сте през целия ден заедно, за да не изтълкуват погрешно отсъствието ви. Но, за други от вас денят ще бъде по-свободен.