close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 август 2017 г.

horoskop 24

Овен

Делата ви се развиват по благоприятен за вас начин. Възползвайте се от предложението, което ще получите от страна на близък приятел. Денят е много благоприятен за спорт и активно разтоварване. Крайно време е да помислите за подобряване на физическата си форма. Не отлагайте нещо, което можете да свършите днес.

Телец 

По-често се вглеждайте в детайлите и не пренебрегвайте предложенията днес. В тях ще откриете добра перспектива за себе си, стига да сте обективни и с мисъл за бъдещето. Финансовата независимост, към която се стремите е все още пожелание за някои от вас, но вярвайте в себе си.

Близнаци 

Днес ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план.

Рак

Този четвъртък е напълно възможно мнозина от родените под този зодиакален знак да станат жертва на независещи от тях обстоятелства в професионалната и финансова сфера. Ако предусещате предстояща криза в тези две направления, може би е крайно време да се оттеглите от активната си позиция.

Лъв

Динамично ще се развива денят ви. Подема, който ви владее ще ви помогне да поемете повече работа и да получите придобивки от финансов и личен характер. Ще се радвате на вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да бъдете.

Дева

Промяната, която следва ще внесе разнообразие и новости в живота ви. И в личен, и в професионален план ще почувствате разведряване на обстановката и повече сили за работа. Ще ви помогне да се освободите от блокировки, които до сега ви възпираха да бъдете естествени и продуктивни.

Везни

Има какво да събужда у вас недоволство, както в служебен план, така и в личните ви дела. Професионалното ви отношение към работата не винаги съвпада с представите на другите за нея и това води до разногласия. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви създават излишно напрежение.

Скорпион

Въздържанието от гняв, враждебност и недоволство днес ще ви помогне да преоткриете хубавите страни на характера си. Покажете широтата на мисленето си и ще бъдете приветствани. Днес не е препоръчително да се захващате с нови неща, но бихте могли красноречиво да изразите чувствата си към човека, когото обичате.

Стрелец

Денят ви ще бъде спокоен, без силни емоции и натоварвания. Влечението ви към някой, който присъства в живота ви ще внася изненади, но трудности няма да срещнете. Работете по проекта, който ви обещава подобряване на финансовото ви състояние.

Козирог

Последната дума при решаването на съществуващ проблем ще бъде ваша. Доброто ви представяне ще повиши доверието във вас, а с това и парите ви. Зле пресметнато време или програма ще възпрепятства приключване на поет ангажимент, за това побързайте с промените. Съпружеските ви отношения се нуждаят от обновление.

Водолей 

Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и до колко ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от целите си, работете съсредоточено и последователно. Ако следвате съветите няма да имате причини за недоволство.

Риби

Заемате се с доста дела днес, като предпочитате да работите самостоятелно, особено ако работата ви е с творческа насоченост. Вслушвате се в предложението на свой близък, но най-вероятно ще предпочетете да приложите своя идея. Това ще ви създаде немалко възможности за в бъдеще, от които със сигурност ще се възползвате. Разбирателство в личен план.