close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 декември 2018 г.

horoskop 24

Овен

Всичко, което правите днес ще ви носи удовлетворение, защото се отнасяте към него с предпочитание. Контролирайте емоциите си и не допускайте да пропуснете нещо важно заради невъздържаност или недобре преценена ситуация. Радвайте се на малките неща, не бъдете максималисти.

Телец

Станете активни, предизвикателствата ще провокират въображението ви. Имате сили и енергия и можете да се справите с тях. Предстоящо събитие ще ви мотивира да промените нещо в себе си. Да подновите гардероба или освежите прическата си, а може би да потърсите контакт с подходящите за него хора.

Близнаци     

Ако се чувствате объркани използвайте методите, които намирате за уместни. Повече разчитайте на себе си, нека другите да се съобразяват с вас. Имате качества, които ви помагат търпеливо да чакате успеха си и това ви помага да постигате намеренията си. Денят е подходящ и за лични занимания.

Рак    

Очаква ви изключително приятен и спокоен ден днес. Независимо с какво се занимавате днес настроението ви винаги ще надделява над всичко останало. Ще бъдете впечатлени от предложението на свой близък човек и едва ли ще отхвърлите добрата възможност, която ви се предлага. Опитайте се да намерите подход към човек когото харесвате.

Лъв

Ще проявят внимание към вас и ще ви зарадват с подарък или с нещо по-специално. Ще се събудят позабравени емоции предизвикани от интересна за вас личност. Приятели ще ви помогнат в труден момент.

Дева

Днес се посветете на нещата, в които сте силни и ще спечелите. Имате всички предпоставки за успех, както и за прозорливо вникване в бъдещите си реализации. Включете в работата си и хора, на които разчитате и може да им се доверите. Заедно ще постигнете по-бързо напредък.

Везни

Старайте се да приключите в рамките на деня започнатите задачи. Възможни са проблеми с членове на семейството, но всичко е преодолимо, не сте застрашени от трусове. Странични занимания ще се превърнат в основни за някои от вас и това ще ги зареди с нови очаквания.

Скорпион    

Повече мислете какво говорите днес, словоохотливостта ви може да се отрази неблагоприятно на положението ви. Бъдете внимателни, изчакайте подходящия момент за действия, и то след проучване на възможностите. Ще имате своя шанс, но трябва да покажете, че сте готови да се възползвате.

Стрелец

С тиха нежност в душата си ще търсите обяснения и причини за ново създала се ситуация. Безспорно заслуга за нея имате и вие, но, ако сте неудовлетворени, не съдете другите. Волята ви да бъдете сред победителите ви ще ви направи по-твърди и успяващи. Бъдете толерантни към слабите и не им причинявайте излишни страдания.

Козирог

Разумно е да разчитате повече на себе си, отколкото на случайността. Добре го осъзнавате и работите за това, да получите максимума от труда си. Съдбата ще се погрижи да не ви липсва закрила, следвайте интересите си и не се притеснявайте за тях. Пътуванията ви ще са благополучни, но внимавайте с автомобила си, ако шофирате.

Водолей

Привлечени сте от новостите около вас. Ако подходът ви е правилен скоро ще се поздравите с придобивки. По здравословен проблем задължително се консултирайте със специалист. Денят е подходящ за общуване с всичко, което ви носи настроение и ви помага да станете по-ведри и добри.

Риби

Денят ви ще бъде спокоен и изпълнен с приятни емоции. Стараете се да не се занимавате с нищо, което ще наруши душевното ви равновесие и наистина се справяте добре. Получавате предложение от приятел, на което трудно ще откажете. Отношенията ви с близък до сърцето ви човек се развиват отлично, от вас може би се изисква да бъдете малко по-инициативни.