close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 февруари 2017 г

horoskop 24

Овен 

Професионалната ви отдаденост ще ви донесе напредък и повишаване на доходите. Успехите ще ви стимулират допълнително и ще търсите начини за нови изяви. Нуждаете се от време и за почивка. Търсете компанията на хора, с които се чувствате добре и можете да се насладите на взаимни удоволствия.

Телец 

Предстои ви напрегнат, но ползотворен ден. Имате шанса да попаднете на човек, с когото работата ще бъде истинско удоволствие. Захващате се с нов проект, който ще ви донесе успехи за в бъдеще. Прекалено зависими сте от нещо около вас, опитайте да се дистанцирате за известно време. Непредвидено стечение на обстоятелствата ще ви улесни.

Близнаци 

Прекалено заети сте днес и едва ли ще имате възможност да обърнете внимание на нещата, които стават около вас. За предпочитане е да не се занимавате с чужди проблеми, тъй като едва ли бихте могли да направите много за момента. Вниманието ви често ще е заето от няколко неща едновременно и така рискувате към края на деня да сте наистина изтощени.

Рак

Днес натовареността ви в професионалната сфера и постигането на положителни резултати в службата ще зависят изцяло от усилията и времето, което отделяте в тази посока. Опитайте се да си наложите самодисциплина, ако искате да не сте често критикувани от страна на началници и делови партньори.

Лъв

Въздържайте се от наставления, към които другите остават равнодушни. Запазете мнението си за себе си и не пристъпвайте към работата си предубедено. Ще получите подкрепа, но и сами трябва да си помогнете. Знаете как, за това действайте, без да изпадате в излишна суета и губене на време.

Дева 

Днес направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Везни 

Бъдете готови днес да действате бързо, тъй като ще станете свидетели на постоянно променящата се ситуация около себе си. Намирате общ език с колега, с когото не е изключено скоро да започнете са си сътрудничите по доста въпроси. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.

Скорпион 

Не се ангажирайте с проблемите на близките си, и не мислете, че можете да свършите всичко сами. Можете да помогнете и само със съвети. Бъдете по-търпеливи и ще видите, че животът ви ще стане по-лек.

Стрелец 

Доброто ви настроение и лекота, с която общувате ще ви носят предимство. Заедно с партньори ще влезнете в споразумения от финансов характер и ще се поздравите с печалба. Денят ще бъде благоприятен и за изглаждане на отношенията с интимния ви партньор или друг важен за вас човек, в случай, че се нуждаят от това.

Козирог

Устремени сте към успеха, но забравяте, че големите и бързи печалби крият и големи рискове. Може би това ще ви предпази сега, когато се колебаете как да действате. Имате нужда от почивка, но напрегнете се още малко. Усилията ви ще бъдат възнаградени и скоро ще се похвалите с нови придобивки.

Водолей 

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Риби

Не обвързването ви с чужди задачи ще ви осигури достатъчно време да свършите своите днес. Избягвайте да говорите за проблемите си и мислете положително за развитието им, това ще помогне да се справите по-скоро с тях. Във връзка с организацията на предстоящо събитие ще постигнете конкретни договорености.