close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 юни 2017 г.

horoskop 24

Овен

Очаквани развития ще подобрят настроението ви и подтикнат към конкретни действия в подкрепа на интересите ви. Бъдете в мир със себе си и с околните, нещо, което в последно време трудно ви се отдаваше. В отношенията с партньора си бъдете повече открити, връзката ви може да загуби, ако по-малко зачитате чувствата му.

Телец 

Денят е подходящ за среща със стари приятели или семейно събиране. Забравете поне за малко ангажиментите, които ви очакват през новата седмица и се отдайте на заслужена почивка.

Близнаци 

Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви подскаже най-подходящия момент за действие. Не прибързвайте. Проявете търпение и си наложете да изчакате. Това ще ви даде по-добра позиция и ще подготви успеха ви. Преценете добре ситуацията и ако се налага потърсете съдействието на приятел. Очакват ви вълнуващи мигове и непознато удовлетворение.

Рак

Този ден не е особено благоприятен за нововъведения и промени в домашната обстановка. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Лъв

Многото работа през изминалата седмица може да ви се отрази на здравето. Днес намерете начин да се отдадете на заслужена почивка и да забравите за грижите. Не се натоварвайте с чужди проблеми.

Дева

С лекота може да загърбите всички проблеми и ангажименти и да се посветите на любимо хоби или релакс. Направете точен разчет на приходите и разходите си. Ще се радвате на вниманието на любим човек.

Везни

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Скорпион

Днес ви предстои неочаквана среща, която ще събуди много противоречиви чувства у вас. Все пак мислете позитивно и не позволявайте нещо или някой да развали настроението ви. Имате нужда от почивка и спокойствие, направете всичко възможно да си ги осигурите. Нечие заминаване или пристигане ще ви ангажира допълнително.

Стрелец

Тази събота можете да се радвате на отлични резултати от всяка инициатива, с която се захванете, ако се опитате да използвате фантазията си оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на любим човек.

Козирог

Не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете в губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки.

Водолей 

Насочете енергията си в посока на новостите, с които ви среща живота. Овладявайки ви ще подобрите и работата и бита си. От друга страна сте провокирани да говорите за всичко, което се е набрало в душата ви. Имайте предвид, че отношенията ви с някого могат да се усложнят и поради обстоятелства, независещи от вас.

Риби

Много от вас ще използват времето си за почивка и развлечения в компанията на близките си хора. Нещата ще се подреждат добре за вас и ще оставате доволни от случващото се. Приемайте градивно критиката, направена ви от хора с които работите. Има неща, върху които трябва да се замислите и коригирате.