close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 август 2017 г.

horoskop 25

Овен

Работата ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Срещате се с различни хора, от които научавате въпроси, касаещи бъдещите ви професионални проекти. Опитайте се да съчетаете усилията си с тези на хората около вас и бъдете сигурни, че така ще постигнете повече. Любовта ви се усмихва.

Телец 

Опитайте се да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Близнаци 

Ако личното ви доволство е вашата цел, то работете повече днес. Няма да липсват проблеми, но упорството ще ви спаси. Бъдете внимателни, не се забърквайте в съмнителни начинания с непроверени хора. Осигурете си спокойствие и се насладете на приятна компания.

Рак

На работното място може да почувствате известен дискомфорт, породен от забавяне на поръчка, недоволството на шефа или умора. Мобилизирайте се и спазете сроковете на поетите ангажименти, за да се чувствате спокойни следващите дни. Обновяване на програмата ще ви даде повече свобода, към каквато всъщност се стремите.

Лъв

Не спирайте да се развивате, колкото и напред да сте стигнали в материята. Това ще ви осигури нови възможности и направи живота ви по-интересен. Отговорността ви е налице, въпреки, че понякога не оставяте такова впечатление за себе си. Пътуване с любими човек ще ви създаде много и положителни емоции.

Дева

Днес можете да се надявате на добри шансове в професионалната сфера. Стремете се да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация в професионално отношение.

Везни

Повишената ви чувствителност ще повлияе на отношенията ви и няма да отстъпвате в нищо пред опонентите си. На всеки, който се опитва да ви подведе ще докажете несъстоятелността на тезата му, с което ще го поставите на мястото му. До себе си имате близки хора, разчитайте на тях.

Скорпион

Днес заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат полезни. Не ги пренебрегвайте и ще се изненадате от лекотата, с която ще вземате решенията си. Желанието да разнообразите деня си може да ви отведе вечерта на някое тихо и приятно място.

Стрелец

Ще търсите разнообразие и извън сферата на професионалните си ангажименти. Имате разностранни интереси и вече е дошъл денят, в който да се отдадете без притеснения на някои от тях. Среща с интересен човек ще ви заинтригува сериозно и ще потърсите повече информация за него.

Козирог

Погълнати сте от идея за нова дейност и с нетърпение ще започнете работа  по осъществяването й. Наясно сте какъв риск поемате, но е добре да привлечете и други съмишленици. Ако се занимавате с обществено-политическа дейност бъдете наясно с какви хора общувате и работите.

Водолей 

Заетите в търговската сфера, производството и бизнеса ще продължат и днес да се занимават със служебните си задачи. Други ще мислят за почивката си, развличайки се с пътуване, на море или други, предпочитани от тях занимания. Ще се радвате на внимание и разбиране, без да срещате непреодолими препятствия.

Риби

Денят ще донесе на мнозина от вас ново и вълнуващо увлечение. Независимо в каква насока е, то ще направи денят изключително приятен. Не подценявайте и работата си. Имате доста за вършене, но ако не се суетите много, ще се справите бързо.