close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 август 2018 г.

horoskop 25

Овен

Идеите ви са напълно осъществими и днес ще получите потвърждение на това. Удачно е да помислите за разширяване на бизнеса си. Нови планове и благоприятни новини ще мобилизират мисълта ви и ще донесат благотворна за вас промяна. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте.

Телец

Предстои ви успешен ден във всяко едно отношения. Заемате се с различни дела, но въпреки това имате достатъчно енергия и възможности да се справите с тях. Очаквате твърде много от човек, който не е в състояния да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще е за вас. Постъпвате разумно с деликатна ситуация.

Близнаци

Много вероятно е някои от вас да започнат деня със свръх очаквания. Бъдете по-големи реалисти по отношение на личните си контакти, най-вече за да не останете излъгани впоследствие. Изберете как да прекарате този ден така, че да си починете максимално.

Рак

Едва ли ще има от какво да се оплачете днес – всичко с което се захванете свършва по желания от вас начин. Стараете се да бъдете от полза на околните, но това застрашава да отнеме много от времето ви. Прекарайте повече време с човек, който ви е приятен, и с когото можете да споделите вълненията си.

Лъв

Посветете деня си на човека до вас. Имате нужда да изясните отношенията си. Заниманията със спорт също ще ви се отразят освежаващо. Финансовото ви състояние е задоволително.

Дева

Денят е чудесен за почивка и разтоварване. Част от вас ще предпочетат да си останат у дома и да споделят семейния уют с близките си. Влизате в ролята на пазители на добрите взаимоотношения и благодарение на вас едва ли ще възникнат конфликти днес. Със сигурност ще има и такива, които ще предпочетат да се раздвижат или поспортуват.

Везни

През днешния ден гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред. Със сигурност утре ще бъдете по-знаещи и можещи от днес. Добро настроение и идеи ще ви носят срещите с приятели и с хора, с които ви свързват общи интереси. Ще останете поласкани от нечие внимание към вас, което ще бъде съпроводено и от нещо специално.

Скорпион

Гледайте ведро на нещата, които ви притесняват, не всичко е такова, каквото изглежда. Не без изненада ще разберете, че някой мисли за вас и ви подава ръка в момент, когато действително се нуждаете от подкрепа. Присъствието му ще ви окуражи и вдъхнови до степен да отключите скрити у себе си качества.

Стрелец

Мислите за прекалено много неща едновременно и ви е трудно да се съсредоточите върху едно от тях. Не се натоварвайте излишно с проблемите на хората около вас, това няма да ви е от полза. Намерете време само за себе си и едва когато си починете се заемете с нещата, които ви очакват.

Козирог

Повечето от вас днес ще се заемат с дела, които не са успели да свършат през изминалата седмица. Организирате се добре днес и се стараете да не губите ценно време в разискването на излишни въпроси. Приемете предложението на свой близък за нещо, което отдавна го вълнува. Можете да сте му изключително полезни, затова не го лишавайте от тази възможност.

Водолей

Бъдете полезни и ще направите околните щастливи. Пазете се от хора, които агресивно се домогват до вас. Ще прозрете нечистите им помисли и притесненията ви ще се появят. Опитайте се да го предотвратите. Ще решите финансов проблем и ще се почувствате по-добре. Не показвайте емоции там, където е нужна обективност.

Риби

Много от времето си ще посветите на творчески и самостоятелни занимания. Не си губете енергията, за да убеждавате някого в правотата на идеите си, ще бъде излишно. Разбирателството помежду ви не е невъзможно, но при други условия. Към проблемите на партньора си покажете съпричастност, част от тях са и ваши.