close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 август 2020 г.

horoskop 25

Овен 

Получавате добри новини от свой близък, когото не сте виждали отдавна и това обяснява доброто ви настроение през целия ден. Работата ви се отдава с лекота, дори в детайли, които са поначало по-трудноосъществими. Не се съмнявайте в искреността на свой колега, последствията едва ли ще ви зарадват. На някои от вас предстои нова романтична връзка.

Телец

За някои от вас потискането на негативната енергия е нездравословно. Най-удачно е да намерите подходящ отдушник за нея без да влизате в конфликтни ситуации. За останалите енергийната позиция е добра, могат да поставят искания и условия. Възможни са сблъсъци с нелоялни съдружници и данъчни служители. Ако ви предложат примамлива оферта по интересуващ ви въпрос, непременно помислете, преди да вземете окончателно решение. Доверете се преди всичко на здравия разум.

Близнаци

Ще проявите интерес към едно добро дело и с подкрепата си ще благоприятствате развитието му. Ако се почувствате уморени, потърсете тихо място, далече от суетата и шума. Не пренебрегвайте и желанията на близките си и споделете вълненията им. Материални успехи и вести от далече.

Рак

Бъдете учтиви и с желание да сте полезни. Няма да ви е трудно, предвид доброто ви сърце, но има какво да превъзмогнете в себе си. Започната работа ще ви задържи за дълго на работното място и е възможно да отложите запланувани срещи. Вечерта споделете вниманието на любимите си хора.

Лъв

Проблеми са възможни по линия на колегите, с които работите. Бъдете по-дискретни по отношение на личния си живот. Няма нужда да се доверявате, не е задължително да знаят тайните ви. Но шансът е на ваша страна. Израстване в служебната йерархия. За тези от вас, които се занимават с бизнес изгледите за сделки са реални.

Дева

По-малко се вглеждайте в несъвършенствата на другите и ще се съсредоточите върху подобряване на уменията си. С тях ще провокирате работодателя си и е възможно да повишат възнаграждението ви. Наред с това ви очакват предизвикателства, имащи връзка с идеите, които имате.

Везни

Настроението ви днес е чудесно. Захващате се с много дела наведнъж, но учудващо за хората около вас, успявате да ги свършите по задоволителен начин. Ще се изненадата от реакцията на свой близък човек за нещо, което възнамерявате да свършите в близо бъдеще. Дайте шанс на човек, с когото сте в незадоволителни отношения да покаже на какво е способен.

Скорпион

В много добра форма сте днес и нито за миг няма да мислите за почивка. Имате вдъхновение за работа, тъй като стъпка по стъпка се осъществяват плановете ви. Това ви дава ново самочувствие да се захванете с други отговорности. Околните се впечатляват от начина, по който умеете да организирате делата си.

Стрелец

Настроението ви е чудесно днес и имате налице всички предпоставки за да прекарате един приятен и спокоен ден. Заемате се с част от ангажиментите си днес, но това съвсем не ви натоварва, дори се справяте блестящо. Споделяте нещо важно с близък човек, който ви дава ценни съвети за това как да действате занапред. Бъдете по-умерени в поведението си.

Козирог

Динамично ще се развиват събитията покрай вас днес. Забързаното темпо на работното място може да предизвика недоглеждане и последствията да развалят настроението ви. Нечия болка ще пробуди състраданието ви и ще потърсите начини да сте полезни. Но бъдете честни, фалша убива.

Водолей

Технически спънки или изпуснати нерви могат да провалят намеренията ви днес. Изпълнението на текущи задачи ще бъде възпрепятствано поради невежеството на участници в изпълнението им. Отговорността ви е налице, но е нужно да повишите активността си, ако искате да спазите сроковете и да избегнете бъдещи проблеми.

Риби

Ще имате немалко работа и там, където се трудите трябва да сте максимално съсредоточени. Не издребнявайте в изискванията си. Хората, с които работите са достатъчно квалифицирани и надеждни за да се съмнявате в тях. Ако имате здравословни проблеми, от каквото и да е естество, се консултирайте със специалист, не се самолекувайте.