close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 декември 2018 г.

horoskop 25

Овен

Проникновено ще вникнете в нещата, които ви предстоят и съвсем закономерно ще намерите за себе си най-добрите решения. Не е нужно да споделяте пътя, изминат до тях, но резултатите ще са очевидни и ще се радвате на внимание. Приятелска покана за вечерта или друго събитие ще ви направи по-усмихнати.

Телец

В забързано темпо ще премине деня ви, сроковете и отговорностите ще ви напрегнат повече. Но не мислете, че сте на края на силите си, не, можете още. Вдъхновение ще ви дава присъствието на любим човек. Ще се радвате на подкрепа и добро отношение към себе си. Децата също ще ви радват с успехите и поведението си.

Близнаци     

Заемате се днес освен със собствените си ангажименти и с част от тези на ваши приятели. Просто не сте в състояние да откажете когато някой ви помоли за услуга. Бъдете сигурни обаче че усилията ви няма да са напразни. Обуздайте желанието си да доминирате в личните си взаимоотношения, особено опасно ще е ако партньорът ви има същите намерения.

Рак

Нечие решение ще ви накара да заемете твърда позиция по въпрос, който противоречи на разбиранията ви за етика и бизнес. Проявете неотстъпчивостта си, щом съзирате заплаха за нещата, в които вярвате. Дано така въздействате на отсрещната страна да преосмисли намеренията си.

Лъв

Погрижете се за неотложните си задачи и започнете деня си с тях. Емоции и вълнуващи срещи могат да отклонят вниманието ви от важните дела, за това бъдете по-отговорни. По-малко мислете върху това кой какво е казал, изпращайте положителни сигнали към всички и ще се почувствате добре.

Дева

Денят е подходящ за планове от всякакво естество. Преценката ви за ситуацията е изключително точна и сте напълно наясно с възможностите за момента. Това трябва да ви предпази от евентуални залитания, които днес са много вероятни. Най-доброто, което можете да направите за разрешаването на проблем от лично естество е да изчакате. Съвсем скоро ще знаете какво точно се изисква в случая.

Везни

Настроението ви е чудесно днес и с каквото и да се заемете, ще го вършите с удоволствие. Разпределете деня си така, че времето да е достатъчно и за работата, която трябва да свършите, и за приятно прекарване с близки хора. Получавате ценни указания, които до голяма степен ще улеснят задачите ви. Вечерта съвсем естествено ще се чувствате център на внимание.

Скорпион    

Вслушайте се в съветите на близките си. Днес те могат да ви бъдат много полезни. Затруднения в личен план ще ви накарат да потърсите помощта им, а готовността, с която те ще се отзоват ще ви трогне. Имате достатъчно сили за да се справите с предстоящите ви ангажименти и само прекомерен мързел може да ви попречи да го сторите.

Стрелец

Не може да си позволите да заминете за някъде, а се нуждаете от промяна на обстановката. Отдавна имате нужда от това. Погрижете се и за здравето си. Някои от вас са податливи на заболявания. Приемайте повече плодове и зеленчуци.

Козирог

Делата, които планирате ще имат очаквания от вас успех. Не се отказвате лесно, и след като веднъж си набележите своята цел, правите всичко за да я постигнете. За предпочитане е да действате самостоятелно, защото в противен случай ще ви се налага да се съобразявате с прекалено много хора.

Водолей

Не позволявайте на мрачните мисли да ви владеят. Занимавайте се с неща, които ви доставят удоволствие и избягвайте да общувате с хора, които ви натоварват. Романтичен флирт ще ви зареди с положителни вълнения, ако му позволите, и не отблъснете отсрещната страна.

Риби

Радост в душата ви ще предизвикват обикновените неща, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Среща с човек, когото не сте виждали от дълго време ще ви поднесе приятна изненада. Общи теми ще предизвикат взаимен интерес. Финансови придобивки ще повишат настроението ви.