close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 ноември 2017 г.

horoskop 25

Овен

Ново и свежо чувство ще ви развълнува и промени мислите ви. По-лесно ще вземете решение по въпрос, който ви е затруднявал и следвайки го, ще постигнете желаното. Ще напредвате, подтиквани от порив да изявите талантите си, а също и добрите си намерения. Любовта ще ви приветства, дарявайки ви с енергия и закрила.

Телец 

След тази изпълнена със събития седмица имате нужда да си починете и да възстановите силите си. Имате добро настроение и това е чудесен повод да измислите най – подходящия начин да се разтоварите. Във всеки случай бъдете с любимите си хора.

Близнаци

Пътувания на къси разстояния и срещи с хора, имащи вашите интереси ще ви потопят в приятелска атмосфера. С някои от тях ще пристъпите към общи действия, влагайки енергията си и резултатите няма да се забавят. Приятна изненада ви очаква вечерта.

Рак

Днес имате реалния шанс да свършите нещо особено важно, което по едни или други причини отлагате от доста време. Ако имате възможност обаче не оставяйте нищо недовършено, за да си спестите по-нататъшни главоболия.

Лъв

Ще употребите много енергия за да се наложите на всяка цена. Безспорен факт е, че имате блестящи идеи, но ви е нужен такт. Чуждо поведение ще събужда у вас нездрави емоции. Приемете нечии съвети и ще стигнете по-скоро до успеха, който преследвате. С някои неща трябва да се справите сами.

Дева

Новостите ще ви направят по-смели и дръзки. Грижите ще отстъпят място на мечтите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Желана къща или друга семейна необходимост ще зарадва някои от вас. Колебанията ви ще се стопят и уверено ще пристъпите към изграждането на новия си живот.

Везни

С добра организация времето ще ви стигне за всичко, което планирате за днес. При някои от вас промените ще дойдат по-скоро, отколкото ги предвиждате. Новите развития ще ви направят по-категорични в решенията ви, в една или друга посока, но след задълбочен анализ. Истината е, че не всички ще се похвалят с успехи, но такъв е живота.

Скорпион

Всички усилия в търсене и доказване на вашата истина ще ви създават напрежение. Объркани сте емоционално. Колебаете се накъде да поемете в интимния си живот. Вслушайте се в сърцето си, изяснете собствените си чувства, за да избегнете разочарованието. Но не забравяйте, че има и друг човек до вас.

Стрелец

Ще се почувствате освободени, ако отдадете предпочитание на онези неща, които са ви приятни и които ще ви освободят от стреса. Напрежението на изминалите дни се отразява неблагоприятно на отношенията ви с околните, от което страдате всички. Вземете мерки и внесете баланс в живота си.

Козирог

Днес не правете нищо, което ви изнервя. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за промяна на външния си вид, която ще ви подейства освежаващо. Просто бъдете себе си!

Водолей

Объркани сте и това ви пречи да подредите приоритетите си. Много неща ви тежат, но като че ли най-много липсата на внимание от човек, с когото ви свързваха до скоро по-топли чувства. Охлаждането е и по ваша вина, признайте си го и поправете грешката си, докато това все още е възможно.

Риби

Ще се съобразите с фамилните планове за почивният ден. Възможно е и да се изкушите от обещаващ делови ангажимент. Ще ви се отвори работа, но знаете, че си усилията си заслужават. Предстои ви натоварена седмица и ще бъде добре, ако намерите време и за почивка. Новости ще заинтригуват вниманието ви.