close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 август 2017 г.

horoskop 26

Овен

С повече усилия ще стигнете там, където сте тръгнали. Романтичен флирт с човек, когото харесвате ще прерасне в сърдечна връзка. Тя ще ви вдъхнови и даде импулс за нови изяви. Постепенно животът ви навлиза в нов, по-зрял етап, с повече проявления и реализации в различни посоки.

Телец 

Тази събота покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще печелите приятели. Ще се разнообразите сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ.

Близнаци 

Подходящо време за усвояване на нови знания, самоподготовка и интелектуални изяви. Денят е подходящ за заздравяване на семейните и интимни връзки. Не започвайте нищо ново.

Рак

Отдавате прекалено голямо внимание на несъществени дреболии. Не допускайте приказките на околните да ви влияят. Можете да се възползвате от небрежността на конкурентите си. Не бъдете прекалено припрени с желания човек за да не изпаднете в неловко положение. Само една ваша дума е достатъчна за да промени всичко.

Лъв

Днес ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Не се претоварвайте и обърнете внимание на стари болежки.

Дева

Високо ще вдигнете летвата и ще поставите условия, трудно достижими от много хора около вас. Сами определяте темпото, но може да се окаже, че и се състезавате сами със себе си. Среща с приятели ще ви помогне да се разтоварите от напрежението и да подобрите настроението си.

Везни

Ще ви вълнува уреждане на личен проблем и с помощта на близките си ще внесете ред в делата си. Запознавайки ги с идеите си ще ги направите съпричастни на намеренията си, но няма да съжалявате. Кой друг, ако не те ще бъде до вас, когато това ви е нужно. Във всяка една връзка най-важно е доверието.

Скорпион

Днес не давайте обещания, които няма да можете да изпълните. Обърнете внимание на интимния си партньор, излезте на разходка или посетете културно мероприятие. Отлично здраве.

Стрелец

Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Нищо не застрашава спокойствието ви и все пак се постарайте всички да са доволни. Подхождате с разбиране към всеки един човек, затова едва ли ще ви е трудно. Направете нещо и лично за себе си, имате нужда.

Козирог

Не се въздържайте да нарушавате традиционните норми днес, просто обстоятелствата го налагат. Ако подходите удачно ще си спестите много огорчения, а и ще се чувствате наистина удовлетворени. Бъдете честни и директни, дори с риск да засегнете някого. Впрочем това няма да ви бъде трудно, защото става дума за собствената ви природа.

Водолей 

Днес си отделете време за разходки. Прекалено застоялият начин на живот няма да ви донесе позитиви. Движението е освен здраве и радост. Не допускайте ваши близки да се бъркат в отношенията ви с интимната ви половинка.

Риби

Приятна изненада от човек, от когото най-малко сте очаквали да ви направи услуга. Не бъдете прекалено подозрителни, рискувате да го засегнете. Навярно сте му симпатични, или късметът ви днес е много добър. Каквото и да е възползвайте се. Разумът ще ви води и напътства в ролята ви на миротворци.