close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 февруари 2017 г

horoskop 26

Овен 

Тази неделя не се претоварвайте със задачи от битов характер. Потърсeте помощта на вашите близки, за да ви остане време и за по-приятни занимания. Не давайте пари назаем.

Телец 

Направете нещо нови и различно днес. Емоциите ви са върхови и сте готови за нови преживявания. Единственото нещо, което може да ви попречи е вашето рационално мислене и защитните ви механизми, които се задействат точно тогава, когато става най-вълнуващо.

Близнаци 

Предстоят събития, с които ще утвърдите позициите си. Денят обещава да потръгне добре още от сутринта, но от вас зависи дали ще съумеете да удържите емоциите си. Околните правят опити да злоупотребят с вашата отстъпчивост. Това можете да победите единствено с категорични, но дипломатични действия.

Рак

Денят ви ще бъде изпълнен с много динамика и приятни емоции. Използвате времето си практично и за забавления. Дори и да ви се налага да работите, отново ще намерите начин да сте в кондиция и настроение.

Лъв

През този ден ще спечелите много, ако премислите всичко, което ви се случва напоследък. Това също ще промени очакванията ви за бъдещето. Усещате настъпващите промени. Намерете нужната сигурност и не се притеснявайте за дребните детайли.

Дева 

Голяма част от вас ще бъдат в домашна обстановка. Имате нужда да се разтоварите и да обмислите бъдещите си професионални задачи. Ако се вслушате в съветите, които получавате от близките си ще бъде само от ваша полза. Ще ви се наложи да се откажете от прекалено смела за момента идея.

Везни 

Добро настроение и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол. Отделете време за спорт.

Скорпион 

Бъдете активни през този ден. Приятел очаква от вас да направите нещо, което за вас няма смисъл, но все пак трябва да изпълните молбата му. Може да постигнете всичко, стига да сте решителни. Не прикривайте чувствата си.

Стрелец 

С желанието ви да си починете, ще подобрите атмосферата на дома и ще срещнете подкрепата на близките си. Нуждаете се от отдих и развлечения, за да изчистите напрежението си и да подобрите мисленето си. Ще ви бъде по-лесно да преодолеете бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви.

Козирог

В момента сте по-склонни да се забавлявате, отколкото да поемете сериозна отговорност. Трудно обаче ще се отдадете на веселби, ако сте отрупани с работа. Опитайте се да промените навиците си, за да не се чудите другата седмица откъде да започнете.

Водолей 

Днес си отделете време за разходки. Прекалено застоялият начин на живот няма да ви донесе позитиви. Движението е освен здраве и радост. Не допускайте ваши близки да се бъркат в отношенията ви с интимната ви половинка.

Риби

Потърсете контакти с приятелите си през този ден. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си и да се заредите с енергия за предстоящата работна седмица.