close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 26 февруари 2020 г.

horoskop 26

Овен 

С желание ще се отнесете към нуждата на някой от подкрепа и ще му бъдете полезни, доколкото ви позволяват възможностите. Жестът ви ще се оцени, но по-важно е, че действително ще му помогнете. За себе си също се погрижете. Ще договорите изгодни условия в съвместно начинание.

Телец

Ще имате много емоционални преживявания, които ще ви разнежат. За тях ще допринесе и една вълнуваща среща. За да е пълен комфортът ви подберете разтоварващо меню и повече течности.

Близнаци

Работата ви днес е приятна, най-вероятно поради доброто настроение, царящо навсякъде около вас. С лекота се справяте със задълженията си, дори се заемате с неща, които не са ваша работа. Приятел, на когото сте помогнали ще ви се отблагодари по много приятен начин. Запазете доброто настроение и вкъщи, където обстановката е подходяща за релаксация.

Рак

Срочна работа или друга делова задача ще ви направи по-съсредоточени и упорити, така щото да ги приключите навреме. С работата си ще привлечете интереса на хора от бизнеса и като потвърждение за това ще получите интересни предложения. Бъдете естествени и не търсете причини за конфронтация.

Лъв

Високите ви изисквания ще ви натоварят с повече работа и ще повишат напрежението край вас. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от работата. Но не го правете като благодеяние, защото всеки има достойнство и дава своя принос за успеха ви. Възможни са посещения от любими хора.

Дева

Не мислете че всички са обърнати против вас. Това е така, защото сте доста самоуверени и знаете какво правите. Бъдете спокойни – всичко ще се развие така както го планирате. Имате нужда от нещо различно и вечерта ви се отдава възможност да го намерите.

Везни

Повечето от вас днес кипят от ентусиазъм да се захванат с неща, които отдавна обмислят. Скоро може да се окаже обаче, че съвсем не сте толкова подготвени колкото си мислите и това може да ви обезсърчи. В никакъв случай не допускайте това да се случи, а се постарайте да направите така, че работата ви да потръгне без проблеми. Колега ще ви помогне да се справите.

Скорпион

Като истински реалисти и добри хора, делата ви ще се развиват според енергията, вложена в тях, без да е нужно да изпадате в крайности. Ролята ви на помирители също е от значение за световния мир и в частност собственото ви пространство. В тази връзка ще се наложи да преразгледате някои свои възгледи и решения.

Стрелец

Днес бъдете повече от всякога премерени в думите си. Контролирайте гнева си, прищевките си и променливите си настроения. Не го ли направите ще се разкайвате, когато вече ще бъде късно. Ключът към решението е, като отделяте само необходимото време за новото си занимание. Опитайте се да балансирате между задълженията си и отговорностите си, за да не предизвикате протестите на партньора си. Ако пък сте шеф, не ставайте непоносимо взискателни към подчинените си.

Козирог

Развитието на деловите ви начинания ще ви направи по-активни. Действайте с хъс и няма да сгрешите. В личен план ви очакват приятни емоции, свързани с харесван и желан от вас човек. Все пак не бъдете твърде настоятелни, възможно е нещата да не се получат от първия път.

Водолей

Днешните ви резултати ще зависят от правилното разпределение на силите и времето ви. Повече успехи ще имате, ако се изявявате самостоятелно. Съвместните ви действия няма да ви носят очакваното, по-скоро ще разпилявате събраното. Ако се колебаете как да постъпите по личен въпрос е по-добре да изчакате, преди да вземете крайно решение.

Риби

Денят ще премине в напрегнато темпо за онези от вас, на които им предстои приключване на срочна задача. Договорените отношения ще бъдат спазени и с основание може да очаквате нови поръчки. За съжаление умората ще си каже своето и са възможни здравословни неразположения.