close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 август 2017 г.

horoskop 27

Овен

Ще защитите интересите си, заставайки на твърди позиции срещу онези, които открито се опитват да ви пренебрегнат. Каквито и емоции да ви създава това, няма да провалите програмата си за днес. Ще намерите време и за приятелите, с които можете да обсъждате и да се веселите. Спортът също може да ви създаде настроението, от което се нуждаете.

Телец 

Очакват ви много забавления, стига да изберете вярното решение за почивния дни. Най-добре не стойте у дома, ако имате възможност да избирате. Ако не, намерете време поне за разходка на чист въздух или среща с приятели. Не забравяйте , че имате най-голяма нужда да се разведрите за да работите на спокойствие.

Близнаци 

Тази неделя не се впускайте в грандиозни промени на домашната обстановка, защото ще изникнат непредвидени разходи и проблеми. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения.

Рак

Днес стойте далеч от всякакви конфликтни ситуации, за да не сринете сами авторитета си. Доста помислете преди да кажете нещо, което е пряка конфронтация с човек от обкръжението ви. Нека коректността бъде вашето оръжие днес.

Лъв

Днес ще можете да постигнете много с всяко нещо, с което се заловите, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас.

Дева

Настроението ви днес е чудесно и ако срещнете човек, който да не се чувства добре неминуемо се стараете да му помогнете. Околните ще оценят усилията ви в област, в която сте наистина впечатляващи. Ваш близък ще ви изненада с решението си, но нека то не става причина за обтягане на отношенията ви. Вечерта ще имате възможност да прекарате приятно сред нови хора.

Везни

Днес е най-добре да си останете вкъщи и отделите повече време за почивка, за да се заредите с енергия за предстоящата работна седмица. Разговори и повече внимание ще подобрят отношенията ви с интимната половинка.

Скорпион

Мотивирани сте да работите въпреки условията около вас. Атмосферата ще подхранва доброто ви настроение, повечето от близките ви ще се отдадат на заслужен отдих. Времето ще ви стигне за всичко, което предвиждате, като не пренебрегвате и вие нуждата си от почивка и развлечения.

Стрелец

Посетете някои тихо и приятно място, където да си починете и да съберете мислите си. Имате умения, с които приобщавате бързо околните, но е добре и да ги задържите по-дълго в обкръжението си. Дарбата ви да говорите убедително я допълнете с коректност и вежливост. Това ще ви гарантира повече добри контакти.

Козирог

Въпроси, свързани със семейството и близките ви ще са основната ви грижа днес. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. С последователните си действия ще създавате добри очаквания във всички, които разчитат на вас.

Водолей 

Каквито и да са намеренията ви днес, ще се съобразите с близките си и ще покажете загрижеността си към нуждите им. Подкрепяйки ги, ще ви стигнат силите да се справите и със своите задачи. Ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват обич и внимание.

Риби

Опитайте да не поемате прекалено много отговорности днес. Имате нужда от почивка и ще е добре наистина да си я осигурите. Бъдете внимателни в личен план. Възможни са недоразумения, породени от нещо, което не сте искали да казвате или правите. Бъдете по-дискретни по отношение на личните си дела.